Rămâi conectat

Actualitate

REZULTATE concurs directori de școli 2022 în ALBA: NOTELE la proba scrisă au fost publicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

REZULTATE concurs directori de școli 2022 în ALBA: NOTELE la proba scrisă au fost publicate

Proba scrisă pentru concursul național de directori de școli și directori adjuncți a început vineri, 18 februarie, la ora 10:00 și a durat două ore, potrivit procedurii trimise de Ministerul Educației inspectoratelor școlare.

CLICK AICI PENTRU REZULTATELE LA EXAMEN

Conform anunțului oficial al Ministerului Educației, au fost scoase la concurs anul trecut 8.652 de funcții vacante la nivel național (din care 6.231 funcții de director și 2.421 funcții de director adjunct). În aceste condiții, inspectoratele au detașat persoane pe 40% din posturile de directori și directori adjuncți ale școlilor din România, adică circa 3.460 de posturi.

Pregătirea comisiei de examen și a supraveghetorilor

Comisia de organizare va stabili necesarul supraveghetorilor, respectiv câte două persoane pentru fiecare sală în care se susține proba scrisă, precum și alte persoane care vor avea atribuții de gestionare a stărilor de depozitare a obiectelor personale ale candidaților și de supraveghere a holurilor. În cazul în care proba scrisă se desfășoară într-o singură sală (amfiteatru) dintr-un centru special, numărul supraveghetorilor din sala respectivă va fi majorat corespunzător.

Cu cel mult 24 de ore înaintea probei scrise, comisia de organizare va realiza, prin tragere la sorți, selecția supraveghetorilor pentru proba scrisă.

Membrii comisiei de organizare, inclusiv responsabilii de sală, precum și supraveghetorii se vor prezenta la centrele speciale la care au fost repartizați. Centrele de examen, adică școlile în care se susține proba scrisă, au fost stabilite de data de 7 februarie. Pe 8 februarie a avut loc repartizarea candidaților pe centre.

Pentru fiecare sală în care se desfășoară proba scrisă, în dimineața zilei de concurs, pe 18 februarie, coordonatorul fiecărui centru special repartizează, prin tragere la sorți, responsabilul de sală și câte doi supraveghetori, după cum prevede regulamentul de concurs.

Prin aceeași procedură sunt repartizați supraveghetorii pentru holuri și pentru sălile de depozitare a obiectelor personale ale candidaților sau ale altor supraveghetori.

La repartizarea supraveghetorilor în săli se recomandă să țină cont ca aceștia să nu desfășoare activitatea în sălile în care, printre candidați, se află persoane din unitatea de învățământ din care provin, cu excepția cazului în care proba scrisă se susține într-o singură sală, în centrul special.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea