Rămâi conectat

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri obstacole. Cursa s-a disputat pe „Cluj Arena”, în cadrul Campionatelor Naționale de seniori, iar Mihaela Blaga a înregistrat timpul 10:01.04, o performanță remarcabilă din toate punctele de vedere ținând cont că atleta este la primul sezon la tineret, la doar o jumătate de an de la terminarea junioratului.

Este a doua oară în acest an când Mihaela Blaga (20 de ani împliniți în luna martie) își bate propriul record, precedenta dată fiind la Izmir, la Campionatele Balcanice pentru seniori, în urmă cu o lună, când s-a clasat pe poziția a patra (10:01.23). Mihaela Blaga (20 de ani) a fost desemnată anul trecut cea mai bună sportivă din Alba și a concurat la Roma, la începutul lunii iunie, la Campionatele Europene de Seniori, o adevărată provocare, din postura de debutantă.

Este un rezultat care încununează munca din acest sezon. Primul titlu de campioană națională la senori, obținut cu PB, confirmă forma bună a Mihaelei și ne dă speranțe pentru viitor”, a precizat antrenoarea Cristina Man (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), desemnată la rându-i cel mai bun antrenor din județ în 2023.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, un nou transfer: portarul Darius Roman (ex-Corvinul Hunedoara)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a anunțat o nouă achiziție a acestei perioade precompetiționale: portarul hunedorean Darius Roman (18 ani), al 6-lea jucător înregimentat de „alb-negrii” Acesta a semnat un contract valabil două sezoane și vine în Cetatea Marii Uniri din postura de jucător liber de , după ce a reziliat înțelegerea cu Corvinul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea