Rețeta zilei de miercuri, 29 aprilie: Fasole verde cu pui
Alimentația sănătoasă este un concept des vehiculat în zilele noastre. Copiii sunt învățați încă de la grădiniță că trebuie să mănânce sănătos, iar părinții aleg fructele și legumele în detrimentul semipreparatelor. Întoarcerea la natură este o descoperire recentă?
Cine mai crede cu tărie aceasta se înșală. Nu a avut încă ocazia să răsfoiască inedita carte de bucate de sfârșit de secol al XIX-lea, apărută în București la Editura „Universul” a lui Luigi Cazzavillan.
Apărută în 1888, „Regina bucătăriei sau Bucătăria universală pentru sănătoși și bolnavi” se adresează în special gospodinelor care vor să aibă grijă de familiile lor
Iată și rețeta de „Fasole verde cu pui”:
Rumenești bucățele de pui în unt. Ferbi fasolea curățată în apă sărată în care ai turnat…
Citește rețeta integral pe ANTENA SATELOR
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
20 ianuarie | Biserica Ortodoxă îl pomenește pe Sfântul Eftimie cel Mare, născut din pântece sterp și neroditor
20 ianuarie | Biserica Ortodoxă îl pomenește pe Sfântul Eftimie cel Mare, născut din pântece sterp și neroditor În fiecare an, în data de 20 ianuarie, Biserica Ortodoxă îl pomenește pe preacuviosul părinte Eftimie cel Mare. La fel ca și în cazul Sfântului Ioan Botezătorul, Eftimie se naște din pântece sterp și neroditor. Pavel și […]