RESTRICȚII DE VIZITARE la Penitenciarul Aiud: Ce persoane nu vor putea merge în vizită la deținuți

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
RESTRICȚII DE VIZITARE la Penitenciarul Aiud: Ce persoane nu vor putea merge în vizită la deținuți

Într-un comunicat de presă transmis, marți, conducerea Penitenciarului Aiud a declarat că mai multe categorii de persoane nu mai pot face vizite deținuților. Măsura preventivă a fost luată în contextul prevenirii răspândirii coronavirusului.

Vizitele sunt înterzise persoanelor vizitatoare (aparţinători ai persoanelor private de libertate) care :

ELIT

au tranzitat sau au călătorit, începând cu luna februarie a.c., în afara teritoriului României (în ţări în care au fost confirmate infectări cu COVID-19)

au cunoştinţă că ar fi intrat în contact cu persoane care au tranzitat sau au călătorit, începând cu luna februarie a.c., în afara teritoriului României (în ţări în care au fost confirmate infectări cu COVID-19)

manifestă stări febrile, tuse, dificultăţi respiratorii, dureri musculare sau stări de oboseală
şi care şi-au programat sau intenţionează să se programeze pentru vizitarea unor persoane private de libertate, nu li se va permite accesul în unităţile penitenciare!

Facem apel la înţelegere şi la conştientizarea importanţei aplicării tututor măsurilor de natură a preîntâmpina orice situaţie de risc, atât pentru protecţia persoanelor private de libertate, a angajaţilor unităţilor penitenciare, cât şi a vizitatorilor. Subliniem caracterul temporar al acestei situaţii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419