Rămâi conectat

Sport

Reduceri pentru elevi şi studenţi la baza sportivă „Constructorul”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Baza sportivă şi de agrement „Constructorul” situată în Alba Iulia (la un kilometru de „Cetate” spre Pâclişa) este un complex sportiv care prin amenajări şi dotări oferă posibilitatea amatorilor de mişcare să practice sporturile preferate şi să-şi petreacă timpul liber în mijlocul naturii. În incinta bazei sunt amplasate 7 terenuri de tenis pe zgură, din care două cu instalaţie nocturnă, un teren de minifotbal şi tenis cu piciorul pe bitum, un teren de badminton pe gazon, un teren de golf cu două green-uri, un lac de pescuit sportiv, un bazin de înot, un poligon de tir sportiv pentru talere, glonţ şi aer comprimat.
Sub deviza „Sportul – izvorul sănătăţii şi tinereţii noastre” conducerea clubului Constructorul va organiza în perioada vacanţei de vară a elevilor şi studenţilor ample activităţi sportive şi de agrement, acordând o reducere de 50 la sută din taxele practicate în incinta bazei sportive, de luni până vineri, între orele 9.00-16.00. Sâmbătă, 18 iunie fiind prima zi de vacanţă, se acordă gratuitate pentru activităţile de tenis de câmp, badminton, minifotbal, între orele 9.00-18.00. De asemenea, în perioada 1 iulie – 31 august în cadrul Şcolii de tenis „Transilvania”, doritorii pot învăţa tainele tenisului de câmp cu antrenori şi instructori de specialitate, contra unei taxe minimale, de maximum 10 lei/ oră. (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea