Rămâi conectat

Sport

Reduceri pentru elevi şi studenţi la baza sportivă „Constructorul”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Baza sportivă şi de agrement „Constructorul” situată în Alba Iulia (la un kilometru de „Cetate” spre Pâclişa) este un complex sportiv care prin amenajări şi dotări oferă posibilitatea amatorilor de mişcare să practice sporturile preferate şi să-şi petreacă timpul liber în mijlocul naturii. În incinta bazei sunt amplasate 7 terenuri de tenis pe zgură, din care două cu instalaţie nocturnă, un teren de minifotbal şi tenis cu piciorul pe bitum, un teren de badminton pe gazon, un teren de golf cu două green-uri, un lac de pescuit sportiv, un bazin de înot, un poligon de tir sportiv pentru talere, glonţ şi aer comprimat.
Sub deviza „Sportul – izvorul sănătăţii şi tinereţii noastre” conducerea clubului Constructorul va organiza în perioada vacanţei de vară a elevilor şi studenţilor ample activităţi sportive şi de agrement, acordând o reducere de 50 la sută din taxele practicate în incinta bazei sportive, de luni până vineri, între orele 9.00-16.00. Sâmbătă, 18 iunie fiind prima zi de vacanţă, se acordă gratuitate pentru activităţile de tenis de câmp, badminton, minifotbal, între orele 9.00-18.00. De asemenea, în perioada 1 iulie – 31 august în cadrul Şcolii de tenis „Transilvania”, doritorii pot învăţa tainele tenisului de câmp cu antrenori şi instructori de specialitate, contra unei taxe minimale, de maximum 10 lei/ oră. (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea