Rămâi conectat

Sport

Recunoaștere pentru șahiștii din Alba. Mihnea Costachi şi Adrian Sechereş, convocaţi la lotul naţional

Bogdan Presecan

Publicat

în

Juniorii Mihnea Costachi (Alba Iulia) şi Adrian Sechereş (Teiuş) au fost convocaţi la lotul naţional de juniori, urmând a face parte din echipa România “B” la Campionatul European de juniori pe echipe sub 18 ani care se va desfăşura la Iaşi în perioada 15-21 iulie.

“Deşi are doar 14 ani, Mihnea Costachi va juca la prima masă a echipei secunde a României de juniori sub 18 ani, acolo unde îl aşteaptă confruntări cu adversari foarte redutabili ca maeştrii internaţionali Kacper Drozdowski (Turcia) şi Cemil Can Ali Marandi (Turcia) sau maeştrii FIDE Antal Tibor Kende (Ungaria) şi Johannes Carow (Germania). Cu siguranţă va fi un turneu extrem de util pentru campionul albaiulian, care se pregăteşte pentru Campionatele Mondiale de juniori sub 14 ani, care vor avea loc în luna septembrie în Africa de Sud.

Adrian Sechereş (16 ani), care săptămâna aceasta s-a clasat pe locul 14 din 101 de participanţi în openul internaţional de seniori “Trofeul Litoralului” de la Eforie Nord, este al 5-lea în echipa de bază, urmând ca atunci când va juca să evolueze la masa 4”, a explicat maestrul de șah Marius Ceteraș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea