Rămâi conectat

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres.

Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. Operațiunea trebuie să se încheie până la sfârșitul lunii august

„Cei peste 10.000 de poştaşi aflaţi vineri pe teren au reuşit să înmâneze beneficiarilor din toate judeţele ţării un număr record de plicuri: peste 500.000 de decizii de recalculare a pensiilor.

Compania Naţională ,,Poşta Română” le mulţumeşte pentru profesionalism şi implicare tuturor angajaţilor angrenaţi în această acţiune amplă care au distribuit încă de la primele ore deciziile de recalculare către beneficiari. Asigurăm toţi pensionarii că vor primi documentele mult aşteptate până la termenul prevăzut, respectiv 30 august 2024″, se menţionează în comunicat.

Cum puteți primi decizia, dacă nu sunteți acasă

Poşta Română reaminteşte că, în cazul în care titularul deciziei nu este la domiciliu în momentul vizitei factorului poştal, documentul poate fi înmânat unui membru al familiei sau unei rude. Dacă nici aceştia nu sunt acasă, beneficiarul poate ridica ulterior documentul personal de la oficiul poştal la care este arondat.

„Poşta Română continuă să fie cea mai solidă companie de curierat din ţară, iar tehnologia adusă în ultimii ani ne permite să oferim servicii cu o eficienţă remarcabilă”, subliniază reprezentanţii companiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua declarație unică din 2025: ANAF digitalizează raportarea veniturilor în România

Bera Larisa

Publicat

în

Noua declarație unică din 2025: ANAF digitalizează raportarea veniturilor în România Sistemul fiscal din România va suferi o schimbare majoră în 2025, când actuala Declarație Unică va fi înlocuită cu o versiune nouă, digitalizată și inteligentă. În anul 2024, contribuabilii vor avea ocazia să se familiarizeze cu această schimbare, într-o perioadă de tranziție, a declarat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea