Rămâi conectat

Ştirea zilei

Reacția primarului Bucureștiului, după moartea tragică a Anei Oros, organizatoarea concursului Maraton Roșia Montană

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Reacția primarului Bucureștiului, după moartea tragică a Anei Oros, organizatoarea concursului Maraton Roșia Montană

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a scris duminică seară, pe Facebook, într-o primă reacție după moartea femeii atacate de câini lângă Lacul Morii, că este vorba despre „o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB”.

„Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri într-un mod atât de tragic. Condoleanțe familiei și prietenilor săi. Am discutat ieri și azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB”, a scris primarul Capitalei.
„Refuz să intru însă în jocul incriminării și acuzațiilor politice”, a adăugat Nicușor Dan, precizând și că a cerut „Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții, iar cine a greșit va plăti. Mai important, cu ce trebuie să facă fiecare instituție pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”.
Citeşte întreaga ştire: Nicușor Dan, prima reacție după ce o femeie a fost ucisă de câini: „Cine a greșit va plăti”

Ana Oros, în vârstă de 43 de ani, a murit sâmbătă, 21 ianuarie, pe un câmp din sectorul 6 al Capitalei, după ce a fost atacată de o haită de câini în timp ce alerga. Femeia mai fusese atacată de câini în aceeași zonă și în aprilie 2022, atac în urma căruia a ajuns la spital și a fost operată.

O primă reacție în urma tragediei a venit duminică și din partea primarului sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu. Edilul a spus că a cunoscut-o pe Ana Oros, care a participat la mai multe acțiuni ale primăriei.

„Nu mă spăl pe mâini! Nu m-am spălat niciodată pe mâini, cu atât mai puțin acum, cu moartea tragică, în condiții înfiorătoare, a Anei Oros Daraban. Am cunoscut-o pe Ana chiar pe Lacul Morii, spre insulă. Ieșise la alergat. A participat și la acțiunea de curățenie, am igienizat împreună zona”, a scris Ciucu pe Facebook.

Ana Oros Daraban este femeia care a fost ucisă în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era organizatoarea concursului Maraton Roșia Montană și era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.

Reamintim că sâmbătă dimineaţă femeia a ieşit la alergat în zona Lacul Morii şi, la un moment dat, a ajuns pe un câmp din zonă, acolo unde a fost atacată de câini. Din nefericire, rănile suferite i-au fost fatale.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

S-a stins din viață profesorul Pienar Traian, o persoană emblematică pentru comunitatea din Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a stins din viață profesorul Pienar Traian, o persoană emblematică pentru comunitatea din Vințu de Jos Luni, 01 iulie 2024, s-a stins din viață, profesorul Pienar Traian din Vințu de Jos, o persoană emblematică pentru comunitatea locală a comunei. ”Ne cedează sufletele rând pe rând, iar noi cei ce izbăvim, rămânem în această lume tot […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea