Rămâi conectat

Actualitate

Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor: Targetul nostru pentru 2017 e să investim un miliard de euro în drumuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor, a spus sâmbătă că ținta lui pentru acest an, în ce privește autostrăzile, este să investească un miliard de euro în ele.

”Ținta e să investim un miliard de euro în drumuri, în 2017. Targetul nostru pentru anul acesta este un miliard de euro, dar nu înseamnă că nu putem să îl depășim”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, sâmbătă.

 Ministrul a mai precizat că ”avem 300 milioane euro fonduri UE în 2017.

CNADNR și CNAIR vor fi reorganizate, a anunțat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

”Noi, în momentul de față, lucrăm la un proiect care va splita vechiul CNADNR în două părți funcționale: o companie de autostrăzi, care să preia toate proiectele de autostrăzi, inclusiv întreținerea autostrăzilor și o companie care să se ocupe de drumurile naționale și variantele de ocolire și întreținerea acestor obiective”, a mai spus ministrul Răzvan Cuc.

Sursa: antena3.ro

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea