Rămâi conectat

Actualitate

Razie în rândul taximetriștilor din Alba Iulia și Sebeș. Polițiștii au descoperit un șofer beat și au aplicat 31 de amenzi

Bogdan Presecan

Publicat

în

La data de 19 octombrie, între orele 0700-0900 şi1900-2130, poliţiştii Serviciului Rutier au organizat în municipiile Alba Iulia şi Sebeş o acţiune ce a avut drept scop verificarea legalităţii în care se desfăşoară transportul rutier de persoane în regim taxi.

La această acţiune au participat şi poliţişti din cadrul birourilor rutiere Alba Iulia şi Sebeş, reprezentanţi ai Registrului Auto Român – Agenţia Alba precum şi lucrători ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

Pentru nereguli constate în urma verificărilor efectuate, au fost aplicate un număr de 31 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.240 lei, din care 29 la OUG 195/2002 privind circulaţia rutieră şi două la Legea 38/2003 privind taximetria.

De asemenea a fost reţinut un permis de conducere şi a fost constatată o infracţiune de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Este vorba de Marcel M., de 56 de ani din Sebeş, în timp ce conducea un taximetru sub influenţa alcoolului pe strada 24 Ianuarie din municipiul Sebeş

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de Marcel M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană,  având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO

Bera Larisa

Publicat

în

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO Guvernul român anunță o zi deosebită pentru patrimoniul național: Ansamblul monumental „Calea Eroilor” creat de Constantin Brâncuși la Târgu Jiu și Frontierele Imperiului Roman – Dacia au fost acceptate pentru includerea în lista patrimoniului mondial UNESCO. Această veste a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea