Rămâi conectat

Societate

Rareș Buiama a venit din Petroșani pentru fetele pe care nu le cheamă Iulia, dar sunt din Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rareș Buiama participă la Balul Bobocilor 2013 de la UAB pentru distracție socializare și divertisment. Este student la administrație publică și vine din Petroșani. A ales Alba Iulia pentru că este un oraș frumos, cultural, istoric și plin de distracție.

Mai în glumă, mai în serios, spune că a venit aici, pentru fetele pe care nu le cheamă Iulia, dar sunt din Alba. Pasiunile lui Rareș sun muzica și sportul, iar în timpul liber iese cu prietenii și încearcă de fiecare dată lucruri noi. Are 1,79 înălțime și 80 de kilograme.

Dacă îţi place Rareș Buiama apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=710]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea