Rămâi conectat

Sport

R. Petcu şi S. Mureşan sunt noile achiziţii sub Drăgana *Metalurgistul a renunţat la Kalai

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir 2În partida amicală de la Mediaş, Metalurgistul Cugir a avut două noutăţi, fundaşul Răzvan Petcu (26 de ani, FC Caransebeş) şi atacantul albaiulian Silviu Mureşan (23 ani, Metalul Reşiţa), ambii acceptând să semneze contractele, după ce s-au înţeles cu oficialii cugireni.

În consecinţă, în urma acestor modificări de efectiv, gruparea de sub Drăgana va renunţa la serviciile experimentatului apărător Kalai (34 ani, venit de la Retezatul Haţeg în această vară). Sâmbătă, Metalurgistul va susţine ultimul amical, pe terenul echipei nou promovate în Liga a 2-a, FC Caransebeş (la Cugir a fost 3-2 pentru gazde).

Pentru viitoarea ediţie, echipa de sub Drăgana i-a legitimat pe Homei, Bratima (FC Hunedoara), Medeşan (Viitorul Constanţa), A. Mutu şi Dulap („U” Cluj), Avramescu (Pandurii Tg. Jiu), Necşulescu (CS Ineu), Bold (FCM Tg. Mureş), V. Ignat (Dinamo II), R. Petcu (FC Caransebeş), S. Mureşan (Metalul Reşiţa).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

David Popovici a cucerit medalia de aur la 200 de metri liber la Campionatele Europene de înot de la Belgrad

Bera Larisa

Publicat

în

David Popovici a cucerit medalia de aur la 200 de metri liber la Campionatele Europene de înot de la Belgrad Înotătorul român, David Popovici, a obținut încă o medalie de aur, vineri seara, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Aceasta a fost a patra zi de concurs pentru Popovici și ultimul său test […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea