Rămâi conectat

Actualitate

Punct de lucru APIA la Abrud, începând cu 1 martie 2013

Bogdan Presecan

Publicat

în

Veste bună pentru locuitorii din Abrud, Bucium, Ciuruleasa si Mogos! Începând cu 1 martie 2013 la Abrud va funcționa provizoriu un punct de lucru APIA care va prelua cererile de subvenții din aceste localități. Astfel, moții din zonă nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la Alba Iulia și să stea la cozi pentru depunerea dosarelor, ci vor putea să rezolve aceste probleme la Abrud.

Vestea bună vine de la Florin Roman, vicepreședintele Consiliului județean Alba, care a subliniat faptul că acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul senatorului Teodor Atanasiu, al doamnei Felicia Hondola, directorul executiv al APIA Alba și al primarului din Abrud, Nicolae Simina.

“Începând cu 1 martie a.c. la Abrud, cu sprijinul primarului Simina va funcționa provizoriu un punct de lucru APIA care va prelua cererile de subvenții din aceste localități. Practic, motii din zona nu vor mai fi obligați sa bată drumul la Alba Iulia pentru a-si depune cererile. Studiem si posibilitatea ca acest punct de lucru APIA sa devină permanent, in condițiile mutarii in fostul sediu al Finantelor. Situația este similară la Baia de Aries”, a precizat Florin Roman.

În acest moment în județul Alba funcționează centre locale la Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebeș și Câmpeni.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) funcţionează în subordinea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale și începând cu 1 ianuarie 2007 derulează fondurile europene pentru implementarea măsurilor de sprijin finanţate din Fondul European pentru Garantare în Agricultură (FEGA).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea