Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală | Pe 9 iunie trebuie să arătăm că suntem ÎMPREUNĂ. Votați candidații PNL la consiliul județean și consiliul local!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe 9 iunie trebuie să arătăm că suntem ÎMPREUNĂ. Votați candidații PNL la consiliul județean și consiliul local!

Dragii mei,

Alba nu este un „proiect” sau un „program” electoral al unei persoane sau a unui partid. Alba te responsabilizează! Alba este reprezentată de oameni și locuri minunate. Oameni pe care i-am cunoscut în casele lor, pe străziile lor, în satele și orașele lor, cu bucuriile și necazurile lor. Alba este a noastră, este locul unde suntem și vom fi împreună.

Alba nu este un loc pe care să-l „vizitezi” în campania electorală și atât. Cine nu înțelege asta, nu merită încrederea oamenilor.

Alba este despre altceva. Este despre oameni, despre locuri, despre comunități de care trebuie să te ocupi zilnic. Și nu poți face asta altfel decât cunoscând la fața locului fiecare oraș, sat sau cătun.

Am fost de multe ori la dumneavoastră pentru a vă înțelege mai bine problemele, dar și pentru a fi martor la momente fericite din viața comunității.

Și întotdeauna am fost emoționat de primire, chiar dacă, poate, nu am arătat-o.

Întotdeauna, cănd am venit la dumneavoastră, am căutat să mă prezint altături de oameni ca mine, atașați de binele comunității și mulți dintre ei sunt astăzi alături de liberali.

Oamenii pe care îi propunem noi, liberali, în consiliile locale și consiliul județean, lucrează pentru a face viața mai bună tuturor celor care trăiesc, muncesc sau investesc în județul Alba. Acesta este lucrul care ne ține cu adevărat împreună.

Primarii noștri au nevoie de votul dumneavoastră pentru a realiza drumuri, alimentare cu apă și canalizare, școli moderne, terenuri și săli de sport. Pentru aceasta, suntem și vom fi împreună, ca membri ai aceleiași comunități.

Avem nevoie de istoria și tradițiile noastre, obiceiurile și cultura noastră. Pentru aceasta, suntem și vom fi împreună.

Am realizat multe lucruri la nivel local, dar dorim să realizăm și mai multe. Pentru aceasta, vă invităm să veniți împreună cu noi!

Pe 9 iunie trebuie să arătăm că suntem ÎMPREUNĂ. Votați candidații PNL la consiliul județean și consiliul local!

Cu respect,
Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba

 

Comandat de: PNL Filiala Alba. Distribuit de SC Unirea Pres SRL – portal online: https://ziarulunirea.ro / Cod unic mandatar financiar: 21240015


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea