Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală | Călin Matieș (AUR): Chiar dacă Alba Iulia suferă. Noi, om cu om, îi putem șterge lacrimile. În 9 iunie, la vot!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Călin Matieș (AUR): Chiar dacă Alba Iulia suferă. Noi, om cu om, îi putem șterge lacrimile. În 9 iunie, la vot!

Pentru mine, această campanie electorală a fost golită de politică. A fost doar despre Alba Iulia, despre albaiulieni și despre cum putem avea un oraș bine administrat.

Am strâns, în ultimele zile, mâinile a mii de oameni. Le-am vorbit din inimă către inimă și le mulțumesc pentru că m-au ascultat. N-a rămas stradă pe care să nu o bat, alături de echipa mea. La fel cum nu a rămas problemă ridicată pe care să nu o fi notat.

Sunt recunoscător pentru valul uriaș de simpatie cu care am fost înconjurat de către voi, în toate aceste zile. Pentru fiecare zâmbet primit, pentru fiecare îmbrățișare, pentru fiecare discuție, pentru sinceritate, pentru încredere.

M-a durut sufletul să aud câte probleme vă macină, dragii mei albaiulieni. Câte lucruri v-au fost promise și au rămas neonorate.

Nu pot uita imaginea unor copilași care mi-au spus că își așteaptă, încă, parcul de joacă. Sau discuțiile cu sutele de familii care locuiesc pe străzi fără asfalt. Și aș putea continua, la nesfârșit, însă asta nu rezolvă lucrurile.

Ce știu sigur, din discuțiile cu fiecare dintre voi, e nevoia de SCHIMBARE! Iar duminică avem o șansă în privința asta, doar una, cu efect pe 4 ani. Rămânem înțepeniți în delăsare sau ne punem pe treabă?

În clipa asta, vă zic cu mâna pe suflet, Alba Iulia plânge. Iar noi, om cu om, îi putem șterge lacrimile. În 9 iunie, la vot!

Îndemnul meu este să mergeți la urne. Iar când ajungeți în cabină, acolo unde sunteți doar cu conștiința voastră, să alegeți pentru voi, pentru părinți, frați, surori, bunici și nepoți. Pentru albaiulienii pe care îi cunoașteți, dar și pentru cei pe care nu îi cunoașteți.

Alba Iulia este casa noastră, este familia noastră. Să fim toți pentru unul și unul pentru toți. Cu stăruință și credință în Dumnezeu, nimic nu este imposibil!

Material executat de UNIREA PRES SRL la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330 – portal online: https:\\ziarulunirea.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240330.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 1 milion de lei la Câlnic: Licitația lansată pe SEAP pentru un proiect de eficiență energetică

Bera Larisa

Publicat

în

Investiție de peste 1 milion de lei la Câlnic: Licitația lansată pe SEAP pentru un proiect de eficiență energetică Administrația comunei Câlnic, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirea sediului primăriei. Citește și: Dispensarul uman din Sântimbru urmează să fie reabilitat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea