Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

PSD Alba replică MINCINOSULUI Ponoran: PNL, prin ANSVSA și DSVSA, ține târgurile de animale închise! Ponoran inventează teorii ale conspirației și îi amăgește pe crescători

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

PSD Alba replică MINCINOSULUI Ponoran: PNL, prin ANSVSA și DSVSA, ține târgurile de animale închise! Ponoran inventează teorii ale conspirației și îi amăgește pe crescători

Când ai fost mincinos o viață, la maturitatea te transformi într-un MINCINOS PATOLOGIC. Este cazul domnului Silviu Ponoran, primarul prins în conflict de interese și care fuge după imunitate în Parlamentul României. Recent, domnul Ponoran, un adept al teoriilor conspirațiilor, a scornit faptul că PSD Alba ar ține târgurile de animale închise în județul Alba, deși atât conducerea ANSVSA, cât și conducerea DSVSA Alba sunt conduse de PNL.

Atât la nivel național, cât și la nivel local TÂRGURILE AU FOST INTERZISE de oamenii PNL: președintele ANSVSA, Alexandru Bociu (impus în funcție de PNL) și directorul DSVSA Alba, Vasile Spânu (susținut de PNL).

Când se gudura pe lângă George Simion și liderii AUR (disperat că poate PNL nu îl pune pe lista de candidați pentru Parlșament), se pare că Silviu Ponoran s-a îmbolnăvit de scenarită cronică și, marți, după ce a citit în cărțile de Tarot, s-a gândit să ne explice cum în 2018 (adică acum 6 ani) PSD ar fi închis târgurile de animale. Vorbește de 2018, pentru că în ultimii ani DOAR PNL a condus Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) și Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Animalelor Alba. În Alba, șeful DSVSA, CARE A DECIS ÎNCHIDEREA TÂRGURILOR în JUDEȚ, este Vasile Spînu, susținut în funcție de PNL și respectiv de domnii Ion Dumitrel, Florin Roman și Silviu Ponoran.

De respectarea măsurilor de închidere a târgurilor s-a ocupa Nicolae Albu, prefectul PNL de Alba.

ATENȚIE! Într-un răspuns transmis către PSD de prefectul PNL de Alba, Nicolae Albu, acesta susține că „ANSVSA a interzis mișcarea internă a animalelor până în 4 octombrie”. De ce la 10 zile de la acest termen TÂRGURILE DE ANIMATE SUNT ȚINUTE ÎNCHISE DE PNL (prin conducerea pusă politic la DSVSA Alba)?

PNL face ceea ce a făcut în ultimii 20 de ani de când folosește Alba, prin baronii săi, ca pe propria moșie: minte, amăgește și își bate joc de cetățeni. De data aceasta, PNL își bate joc de crescătorii de animale, mințind apoi cu nerușinare că nu are legătură cu închiderea târgurilor prin care acești oameni își câștigă pâinea prin vânzarea animalelor. Cum să minți că nu ai legătură când oamenii tăi (oamenii puși în funcții de PNL) conduc la nivel național și județean autoritățile sanitar veterinare care au INTERZIS târgurile?

Credem că asta înseamnă lipsa de ONOARE, RESPECT și PREDICTIBILITATE (calități pe care, potrivit șefului Nicolae Ciucă, nu le are niciun liberal)!

Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mandatul obținut de Gabriel Codru Pleșa pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, VALIDAT de Judecătoria Alba Iulia

Bera Larisa

Publicat

în

Mandatul obținut de Gabriel Codru Pleșa pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, VALIDAT de Judecătoria Alba Iulia Judecătoria Alba Iulia a validat marți, 15 octombrie 2024, mandatul obținut de Gabriel Codru Pleșa pentru funcția de primar al muncipiului Alba Iulia, la alegerile din 9 iunie 2024. Citește și: FOTO | Peste 60 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea