Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Proiectul „Shoes box” la Alba: Voluntarii care aduc spiritul Crăciunului elevilor din școlile rurale ale județului

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024
Proiectul „Shoes box” la Alba: Voluntarii care aduc spiritul Crăciunului elevilor din școlile rurale ale județului

„Shoes Box” este un proiect de nivel mondial, care constă în dăruirea unor cadouri persoanelor cu o situație financiară precară. In acest mod dorim să ajutam diverși elevi să se bucure de spiritul Crăciunului.

Perioada de desfășurare a proiectului:

5-6 decembrie 2019, colectarea cadourilor donate de către elevi

6-8 decembrie 2019, împachetarea și sortarea acestora, cu ajutorul elevilor școlii. Cadourile au fost împachetate în cutii de papuci (shoes box) și în pungi de cadou, care să aducă spiritul Crăciunului ăn casele tuturor.

15-17 decembrie 2019. dăruirea cadourilor elevilor din scolile rurale din județul Alba, împreună cu Inspectoratul Școlar Judetean Alba

Proiectul aduce, atât în atenția elevilor, cât și a profesorilor importanța comunicării dintre oameni și ajutorul reciproc, invățând să oferim, nu doar lucruri materiate, cât și zâmbete sau o vorbă bună redescoperind bucuria lucrurilor mărunte.

Activitatea a fost propusă de către Consiliul Școlar al Elevilor și profesorii coordonatori, proiectul desfășurându-se în toate școlie din județul Alba, cu ajutorul Consiliului Județean al elevilor Alba și IȘJ Alba.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără îngăduirea părintelui director Pintea Eugen Menuț și îndrumarea, implicarea și devotamentul acordat de către elevi si profesori. Proiectul ajută ca Școala si Consiliul Elevilor să lucreze în concordanță pentru a asigura cadrul benefic pentru fiecare elev în parte, pentru o mai buna performanță școlară, pentru o mai bună comunicare generală de muncă în echipă, prietenii, activități, obiective și interese comune. Toate acestea aducând un plus de valoare școlii.

În proiect au fost implicați toți elevii școlii, care au donat carți jucării și hăinuțe, contribuind la transportarea.sortarea și împachetarea acestora.

Cora Roxana Mana – clasa a 9-a B
Chian Cristian clasa a Il-a B
BAcanu Oavd Crisban-cUsa a 9-a B
Țintea Katharina Gabriela- clasa a 9-a 8

Președinte,
Țintea Katharina Gabriela

Coordonator Școlar,
Zlăgnean Ioana


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii Noaptea Cercetătorilor Europeni se organiează anul acesta în 400 de orașe din 25 de țări europene, printre care și Alba Iulia. Vineri, 27 septembrie 2024, participanții la eveniment se pot bucura de lumea fascinantă a științei prin experimente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea