Rămâi conectat

Actualitate

Programul „Litoralul pentru toți”, adresat românilor cu venituri mici, a început. Distracția de la malul mării, departe de final

Ziarul Unirea

Publicat

în

Chair dacă sezonul estival este aproape de final, prin programul „Litoralul pentru toți”, mii de români au luat calea plajelor de la Marea Neagră, începând cu aceste zile. S-au făcut rezervări din timp, astfel încât există posibilitatea ca o parte din doritori să nu mai găsească locuri libere în hotelurile și pensiunile care sunt incluse în acest program.

Românii pot folosi acum tichetele de vacanţă pentru a ajunge la mare. Programul „Litoralul pentru toți” a început deja iar cei vizați pot stea o săptămână la mare cu bani puțini.

Este o perioadă destul de bună, pentru că vreme este frumoasă iar prețurile sunt reduse. Singura problemă ar fi numărul limitat de camere libere, chiar și la hotelurile incluse în program.

Programul „Litoralul pentru toţi” se adresează turiştilor cu venituri mici, care nu îşi permit să vină la mare în plin sezon estival. S-au făcut mii de rezervări până când începe şcoala, aşa că o cameră la hotel sau la pensiune e greu de găsit. Cei mai câştigaţi sunt angajaţii care mai au tichete de vacanţă.

Hotelierii au susținut că pentru anul acesta au fost acordate tichete de vacanţă în valoare de 223 de milioane de euro, de aproape opt ori mai mult faţă de anul precedent. Peste trei sferturi dintre tichete au fost folosite pe litoralul românesc şi în Delta Dunării.

sursa:capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Echinocțiul de toamnă 2024: Sfârșitul oficial al verii și începutul toamnei astronomice. Pe ce dată începe ziua să scadă, iar noaptea să devină tot mai lungă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echinocțiul de toamnă 2024: Sfârșitul oficial al verii și începutul toamnei astronomice. Pe ce dată începe ziua să scadă, iar noaptea să devină tot mai lungă Echinocțiul de toamnă 2024, când Soarele se va afla pe ecuatorul ceresc, va avea loc pe 22 septembrie, la ora 15.43 și marchează începtul toamnei. Ziua va începe treptat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea