Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul Mircea Hava: „Pot să vă arăt invitațiile. Premierul putea să vină dacă își dorea cu adevărat. Eu l-am chemat….niște ouă se găseau”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul Mircea Hava spune că e dispus să arate invitațiile trimise către instituțiile centrale, după ce premierul Mihai Tudose a declarat joi, 30 noiembrie, că nu vine la Alba Iulia pentru festivitățile de Ziua Națională, pentru că nu l-a invitat nimeni.

Întrebat de ziariști dacă urma să meargă împreună cu Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu la Alba Iulia, dar și-a schimbat planurile, premierul a declarat ironic că a citit din ziare că „trebuia” să meargă la Alba Iulia. „Eu nu mi–am exprimat niciodată intenția să merg la Alba Iulia. Nu m-a invitat nimeni la Alba Iulia, nici Liviu Dragnea, nici Călin Popescu-Tăriceanu, nici primarul din Alba, nici președintele din Alba, care spuneau că scot nu știu ce utilaj pe șenile, că vin eu acolo. Să și-l plimbe prin curte, că nu venim acolo, nu ne-a invitat nimeni”, a spus Tudose.

Declarația edilului de la Alba Iulia vine în contextul celor declarate de primul ministru, Mircea Hava declarând că dacă Tudose și-ar fi dorit să vină cu adevărat la Alba Iulia, ar fi făcut-o și fără invitație.

„Am aflat o chestiune, pe care am primit-o și eu, nu știu dacă e adevărată, cum că primul ministru a spus că nu l-am chemat. Pot să vă arăt dacă doriți invitațiile. Singura instituție care mi-a răspuns la invitație a fost instituția Președintelui, care a transmis că nu poate să vină, în fine. I-am transmis că îmi pare rău, dar asta este. Au fost singurii. Și să știți că invitațiile au plecat în aceeași zi.

Premierul poate să spună că nu a văzut, că nu i-a dat-o cineva. Dar și dacă o avea și dacă n-o avea, putea să vină.  Niciodată nu am dat invitații, de la Iliescu încoace, niciodată nu le-am trimis: dragă domnule președinte, din suflet te rog să vii. Lucrurile astea se fac altfel. Mi se pare așa ne normal să vii să spui că nu am venit că nu m-ai chemat. Dar l-am chemat….niște ouă se găseau” a declarat primarul Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea