Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primarul Mircea Hava a fost reales președinte al Asociației Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Mircea HavaÎn cadrul Adunării Generale ce a avut loc la Alba Iulia, între 17-19 septembrie 2014, a fost validată noua structură de conducere a Asociației Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România. La 10 ani de la înființare, poziția de președinte i-a fost atribuită prin vot primarului Mircea Hava, cele două portofolii de vicepreședinți revenind municipiilor Târgoviște și Timișoara.

ALZIAR este o organizație non-guvernamentală și a fost înființată în anul 2004, la inițiativa Asociației Naționale Franceze a Orașelor și Ținuturilor de Artă și Istorie și a Orașelor cu Zone Protejate. Scopul central al organizației este conservarea, protejarea și valorificarea patrimoniului cultural la nivel local, regional și internațional.

Asociația oferă consultanță membrilor pentru elaborarea de proiecte și asistență în stabilirea de microparteneriate cu persoane și organizații din străinătate. În prezent ALZIAR are 38 de membri (primarii, consilii județene și alte instituții publice).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea