Primăria Teiuș cumpără aparatură fitness pentru terenul multisport din cadrul Centrului de Tineret: Licitația lansată pe SEAP
Primăria Teiuș cumpără aparatură fitness pentru terenul multisport din cadrul Centrului de Tineret: Licitația lansată pe SEAP
Primăria Teiuș cumpără aparatură fitness pentru terenul multisport din cadrul Centrului de Tineret, iar licitația a fost publicată miercuri după-masa pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
Citește și: Primăria Teiuș cumpără echipamente sportive și dotări pentru terenul multisport din cadrul Centrului de Tineret: Licitațiile, publicate în SEAP
Potrivit documentației, obiectivul general al proiectului ”Regenerarea urbană socio-culturală a orașului Teiuș” este îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din orașul Teiuș, precum și a celor din localitățile componente, prin abordarea integrată a nevoilor identificate la nivel local.
Astfel, prin intermediul proiectului se urmărește îmbunătățirea serviciilor cultural-recreative prin construirea unui muzeu pentru dezvoltarea culturală și educațională a orașului și construirea unui centru de tineret (cu bazin de înot și săli cu funcțiuni diverse: sală activități recreative, sală de gimnastică, teren multisport, sală bowling, sală proiecție și sală multimedia/desen ) în vederea oferirii unei alternative tinerilor din orașul Teiuș dar și a celorlalți locuitori pentru petrecerea timpului liber într-un mod plăcut.
Mai mult decât atât, la nivelul proiectului se urmărește îmbunătățirea calității și a aspectului infrastructurii publice urbane prin activități de reabilitare și modernizarea unei porțiuni aferente unei străzi urbane (rigole, trotuare și parcări aferente obiectivului muzeu). Toate aceste activități contribuie la îndeplinirea obiectivului 13.1 al priorității de investiții prin intermediul obiectivelor ce se doresc a se realiza in cadrul proiectului și care au ca scop creșterea calității vieții locuitorilor din Teiuș.
Se vor achiziționa:
Aparate fitness- 15 bucăți
Obiectivul intitulat ”Regenerarea urbană socio-culturală a orașului Teiuș” este finantata prin intermediul Programului Operational Regional – POR 2014 – 2020.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
1. Construirea unei clădiri cu funcțiunea de centru expozițional cu aspect tradițional românesc pentru dezvoltarea culturală și educațională a orașului Teiuș prin promovarea valorilor tradiționale și locale și dotarea corespunzătoare a acesteia de la un număr de 0 dotări existente la momentul implementării proiectului la un număr de 61 dotări la finalizarea implementării proiectului în termen de 56 luni de la semnarea contractului de finanțare.
2. Imbunătățirea aspectului spațiului public urban din orașul Teiuș prin execuția unor lucrări de reabilitare și modernizare a rigolelor și trotuarelor, amenajare parcări aferente străzii Decebal pe o suprafață de 1.083 mp în termen de 56 luni de la semnarea contractului de finanțare.
3. Construirea unei clădiri cu funcțiunea de centru de tineret în orașul Teiuș în vederea oferirii unor posibilități de petrecere a timpului liber de calitate pentru populația orașului și a celor din localitățile componente și dotarea corespunzătoare a acestuia de la un număr de 0 dotări existente la momentul implementării proiectului la un număr de 359 dotări de la finalizarea implementării proiectului în termen de 56 luni de la semnarea contractului de finanțare.
4. Creșterea numărului de beneficiari ai infrastructurii culturale/recreative/ai spațiilor publice urbane construite/modernizate/reabilitate/dotate din orașul Teiuș de la un număr de 0 persoane la începutul implementării proiectului, crescuți la un număr de 7.419 persoane dintre care 844 persoane aparținând categoriilor vulnerabile/defavorizate din care persoane cu dizabilități 297, valoare estimată la finalul implementării proiectului în termen de 56 luni de la semnarea contractului de finanțare.
5. Creșterea numărului de clădiri cu funcții culturale (muzeu) construite/dotate de la un număr de 0 clădiri existente la începutul implementării proiectului la un număr de 1 clădire la finalul implementării proiectului în termen de 56 luni de la semnarea contractului de finanțare.
6. Creșterea numărului de clădiri cu funcții recreative (centru de tineret) construite/dotate de la un număr de 0 clădiri existente la începutul implementării proiectului la un număr de 1 clădire la finalul implementării proiectului în termen de 56 luni de la semnarea contractului de finanțare.
7. Creșterea lungimii drumurilor publice construite de la 0 km/ mp la începutul implementării proiectului la 0,42 km/
1.700 mp la finalul implementării proiectului în termen de 56 luni de la semnarea contractului de finanțare.
8. Creșterea lungimii pistelor/traseelor pentru biciclete construite de la 0 km/ mp la începutul implementării proiectului la 0,18 km/ 450 mp la finalul implementării proiectului în termen de 56 luni de la semnarea contractului de finanțare.
9. Creșterea lungimii/suprafețelor traseelor/zonelor pietonale modernizate/reabilitate de la 0 km/mp la începutul implementării proiectului la 0,25 km/ 2.450 mp la finalul implementării proiectului în termen de 56 luni de la semnarea contractului de finanțare.
10. Creșterea suprafețelor spațiilor verzi construite de la 0 mp la începutul implementării proiectului la 5.282 mp la finalul implementării proiectului în termen de 56 luni de la semnarea contractului de finanțare.
11. Creșterea suprafețelor de parcare construite 0 mp la începutul implementării proiectului la 900 mp la finalul implementării proiectului în termen de 56 luni de la semnarea contractului de finanțare.
Prin realizarea proiectului intitulat ”Regenerarea urbană socio-culturală a orașului Teiuș”, sunt anticipate urmatoarele beneficii:
-Creșterea nivelului de confort al locuitorilor din Orașul Teiuș, județul Alba.
-Realizarea unui centru expozițional și a unui centru pentru tineret.
Autoritatea publică locală care prin realizarea acestei achiziții reușește să doteze centrul expozițional și centrul pentru tineret din Orașul Teiuș, județul Alba, are obligația întreținerii bunurilor aflate în domeniul sau public si privat. De asemenea autoritatea publică locală este interesată să realizeze achiziția acestor bunuri prin fonduri europene, ceea ce ar duce la degrevarea bugetului local de anumite cheltuieli.
De asemenea, în urma realizării acestei investiții, va crește gradul de confort pentru locuitorii Orașului Teiuș, din județul Alba.
Valoare totală estimată a investiției este de 135.960 RON. Termenul limită de depunere al ofertelor este 18.09.2024, ora 15:00.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Politică Administrație
Publicitate electorală | Dreapta politică îl susține pe Nicolae Ciucă, președintele României
Publicitate electorală | Dreapta politică îl susține pe Nicolae Ciucă, președintele României Mai sunt doar câteva zile până la primul tur al alegerilor prezidențiale și singura necunoscută rămâne cine va intra în turul 2 între candidatul dreptei – Nicolae Ciucă și George Simion, puternic susținut de PSD, dar și decizia CCR, care a decis scoaterea […]
Secțiune Articole Similare
-
Sport5 zile ago
CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir 1-1 (1-0)! „Alb-negrii” s-au împiedicat în derby „de Alba”, ratând primul loc
-
Actualitate3 zile ago
Când începe Postul Crăciunului 2024: Ce zile de post mai sunt până la sfârșitul anului
-
Opinii - Comentariio zi ago
12 noiembrie – triplă sărbătoare a Armatei Române: Ziua Cercetaşilor, Geodezilor militari și SMG
-
Opinii - Comentarii5 ore ago
13 noiembrie, Sfântul Ioan Gura de Aur, mare şi vestit luminator dascăl al lumii
-
Opinii - Comentarii2 zile ago
În 11 noiembrie, creștinii ortodocși îl pomenesc pe Sfântul Mina, ocrotitorul celor păgubiţi
-
Actualitate2 zile ago
Care este ora ideală pentru a bea cafeaua?