Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia a scos la licitație un contract de închiriere și exploatare a 57 de toalete ecologice cu valoare estimată de 3,1 milioane de lei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Primăria Alba Iulia a scos la licitație un contract cu valoare estimată de 3.100.500 de lei, fără TVA privind închirierea, amplasarea, exploatarea și întreținerea de toalete ecologice în municipiu pentru o perioadă de patru ani.

Potrivit documentației publicată online în 29 septembrie 2018, autoritatea contractantă intenționează sa încheie minimum patru contracte subsecvente. Valoarea maximă estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 775.125 de lei, exclusiv TVA. Contractul se referă la închirierea unui număr de 57 de toalete ecologice ce vor fi amplasate pe domeniul public, cu serviciile aferente, respectiv întreținere și vidanjare.

În plus, contractul mai cuprinde alte 20 de toalete ecologice ce vor fi utilizate cu prilejul diverselor evenimente ce au loc în municipiu pe parcursul celor patru ani. Ofertanții care doresc să participe la licitație vor prezenta lista principalelor servicii prestate în ultimii 3 ani, din care să rezulte că au derulat, la nivelul mai multor contracte, servicii similare (de natură și complexitate similară/ comparabilă cu serviciile care fac obiectul contractului.

”Având în vedere specificul serviciilor supuse procedurii de achiziţie, respectiv «Servicii de închiriere, amplasare, exploatare și întreținere toalete ecologice în Municipiul Alba Iulia», autoritatea contractantă dorește să se asigure că prestatorul căruia îi va fi atribuit contractul în urma procedurii de atribuire va avea capacitatea de a executa serviciile, bazat pe experiența sa anterioară rezultată din derularea unor contracte similare”, se afirmă în documentație.

Ofertele pot fi depuse până în 31 octombrie 2018, ora 15.00, la sediul Primăriei Alba Iulia. În caietul de sarcini aferent documentației se precizează că toaletele ecologice mobile vor îndeplini câteva cerințe obligatorii: vor fi confecționate din material plastic rezistent, ușor de întreținut, vor avea suprafețe netede și rotunjite pentru evitarea accidentelor și vor fi dotate cu sistem pentru igienizarea mâinilor și acoperiș semi-transparent.

Primăria a stabilit 28 de locații unde vor fi amplasate cele 57 de toalete, cele mai multe (câte 4) urmând a fi poziționate în Parcul Unirii, zona de grătare din apropierea parcului dendrologic, Piața Centru și șanțul sudic al Cetății.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare În APRILIE 2024, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au înregistrat scadere cu 1673 sosiri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea