Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Aiud a dat startul ajutoarelor pentru încălzirea locuinței în sezonul rece 2020 – 2021

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Direcția de Asistenţă Socială a municipiului Aiud anunţă faptul că, începând cu data de 08 octombrie 2020, se vor distribui cereri şi declaraţii pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece, cu modificările şi completările ulterioare.

Consumatorii vulnerabili care utilizează pentru încălzirea locuinței energie electrică, lemne sau gaze naturale pot beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței în situația în care venitul net lunar pe membru de familie este de 750 lei.

În cererea şi declaraţia pe propria răspundere, solicitantul ajutorului are obligaţia de a menţiona bunurile aflate în proprietate, închiriere, concesiune, comodat sau altă formă de deţinere, cuprinse în lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei se vor prelua şi depune la Direcția de Asistenţă Socială a municipiului Aiud, str. Unirii, nr. 8A, jud. Alba.

Lista cu actele necesare și lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei poate fi consultată pe site-ul Primăriei municipiului Aiud www.aiud.ro.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate la Direcția de Asistenţă Socială a municipiului Aiud, telefon 0258 862 313 sau 0372 717 596.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea