Rămâi conectat

Actualitate

Prevenirea accidentelor rutiere în Alba – peste 1.400 de șoferi amendați în 7 zile

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În perioada 11 – 17 martie a.c., poliţiştii rutieri din Alba au organizat pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut drept scop verificarea modului în care conducătorii auto utilizează centurile de siguranţă, dispozitivele speciale de retenţie pentru copii precum şi a căştilor de protecţie de către motociclişti şi mopedişti.

S-a urmărit de asemenea creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea conducătorilor auto care folosesc, în timpul condusului, telefonul mobil neechipat cu handsfree.

Pentru nereguli constatate în trafic, în cele 7 zile de acţiune, poliţiştii au aplicat 1.424 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  137.100 din care 510 conducătorilor auto care nu utilizau centura de siguranţă. Poliţiştii au aplicat şi 38 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor de autoturisme care vorbeau la telefonul mobil fără dispozitiv handsfree şi 7 mopediştilor care nu utilizau căştile de protecţie.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea