Rămâi conectat

Actualitate

Preşedintele AJVR Alba, la Bucureşti

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

G-ral. bg. (r) Ion Radu, preşedintele Asociaţiei Judeţene a Veteranilor de Război „Regele Ferdinand I” Alba, va pleca miercuri, 7 decembrie, la Bucureşti. El va participa în 8 decembrie la întâlnirea Biroului Executiv al Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război cu preşedinţii filialelor judeţene. Pe ordinea de zi se află dezbaterea problemelor cu care se confruntă veteranii de război şi văduvele veteranilor de război, pe baza concluziilor desprinse la finalul întâlnirilor zonale desfăşurate în luna noiembrie, preşedintele AJVR Alba luând parte la reuniunea derulată la Cluj-Napoca.
De asemenea, vor fi făcute propuneri de îmbunătăţire a prevederilor Legii nr. 44/1994 a veteranilor de război şi ale Legii nr. 303/2007 privind modificarea şi completarea primei legi. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori Potrivit Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, minorii – cetățeni români pot trece granițele țării doar dacă dețin un document de călătorie valabil. Minorul însoțit de ambii părinți poate ieși doar cu pașaportul sau cartea de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea