Rămâi conectat

Actualitate

Premierul Ponta se pregătește să remanieze Guvernul. Vezi care sunt miniștrii vizați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premierul Victor Ponta se pregătește să remanieze Guvernul! Nu pentru că așa ar vrea el ci, mai mult, pentru că așa e ordinul din PSD. O confirmă senatorul Daniel Savu, care spune că Victor Ponta e obligat să se revanșeze față de cei care l-au susținut după ce și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD.

sedinta-guvern-ponta”Robert Cazanciuc, ministrul Justiției, va fi, probabil, unul dintre cei remaniați. Mai sunt unii miniștri vizați pentru îmbunătățirea imaginii Guvernului și ca să dea satisfacție celor care conduc acum PSD.

E nevoie de o remaniere pentru a întări puțin imaginea Guvernului. E o cerere și din interiorul PSD, dar și din interiorul Guvernului. Victor Ponta ne-a lăsat în off-side când și-a dat demisia și a avut loc o cădere în ochii celor care l-au votat și l-au susținut în partid. El acum trebuie să se revanșeze puțin: ai pus miniștri și nu ne-ai consultat! Nu e vorba doar despre miniștri PSD. Există o nemulțumire și față de Daniel Constantin, ministrul Agriculturii. El e contestat din teritoriu, oamenii sunt nemulțumiți de modul în care au fost tratați”, a spus Savu la Antena 3. (Z.U.)

Surse: zstiripesurse.ro; antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea