Rămâi conectat

Actualitate

Polițist din Alba implicat într-un accident rutier la Suceava. L-a urmărit pe șoferul vinovat și l-a predat colegilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, un polițist din județul Alba, aflat în vacanță în zona Moldovei, a fost protagonistul unui accident rutier provocat de un șofer “mort de beat” din Rădăuți care a fugit de la locul accidentului.

Polițistul l-a urmărit pe șoferul vinovat și l-a predat colegilor din Rădăuți pe care i-a chemat în ajutor prin apelul la 112.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii rutieri s-a constat că în timp ce conducea un autorurism marca VW Golf, înmatriculat în Suceava, Mihai Cociş, de 38 de ani, din Rădăuţi, a acroșat o mașină, marca Mercedes, condusă regulamentar de Florin Cordoş din Alba, după care a părăsit locul incidentului.

Nu au fost înregistrate victime ci doar avarierea mașinilor implicate

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru rădăuţean și zero pentru polițistul din Alba, aflat la volanul Mercedesului.

Șoferul care a provocat tamponarea s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului. (TB)

 

Sursa: obiectivdesuceava.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate

Bera Larisa

Publicat

în

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate Impozitul pe veniturile a căror sumă nu a fost identificată se majorează de luni, 1 iulie 2024, de la 16% la 70% Acest nou procent se va aplica deciziilor de impunere emise de organele fiscale începând cu aceeași dată. Așadar, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea