Rămâi conectat

Actualitate

Polițist din Alba implicat într-un accident rutier la Suceava. L-a urmărit pe șoferul vinovat și l-a predat colegilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, un polițist din județul Alba, aflat în vacanță în zona Moldovei, a fost protagonistul unui accident rutier provocat de un șofer “mort de beat” din Rădăuți care a fugit de la locul accidentului.

Polițistul l-a urmărit pe șoferul vinovat și l-a predat colegilor din Rădăuți pe care i-a chemat în ajutor prin apelul la 112.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii rutieri s-a constat că în timp ce conducea un autorurism marca VW Golf, înmatriculat în Suceava, Mihai Cociş, de 38 de ani, din Rădăuţi, a acroșat o mașină, marca Mercedes, condusă regulamentar de Florin Cordoş din Alba, după care a părăsit locul incidentului.

Nu au fost înregistrate victime ci doar avarierea mașinilor implicate

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru rădăuţean și zero pentru polițistul din Alba, aflat la volanul Mercedesului.

Șoferul care a provocat tamponarea s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului. (TB)

 

Sursa: obiectivdesuceava.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea