Rămâi conectat

Ştirea zilei

Poliția a deschis o anchetă în cazul persoanelor din Abrud care acuză că nu mai au banii în conturi și s-au ales cu datorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe persoane din zona orașului Abrud, județul Alba, acuză, inclusiv pe rețelele de socializare, că au fost înșelați și nu mai au banii în conturi, depuși la o instituție financiară nebancară, dar, în schimb, unii s-au ales cu datorii, în acest caz poliția deschizând o anchetă.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba au declarat, miercuri, că Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a deschis o anchetă pentru posibile fapte de înșelăciune, la o instituție financiară nebancară din județul Alba, ce are mai multe puncte de lucru, inclusiv la Aburd.

Potrivit sursei citate, ancheta în acest caz este în desfășurare.

Citește și Escrocheria de la Zlatna se repetă la Abrud? Mai mulți moți, cu bani în bancă, s-au trezit cu… datorii

”Nu știm câte persoane păgubite sunt și ce prejudiciu este. Urmează să se facă investigații. Până la ora aceasta s-a înregistrat o singură plângere. Ancheta este în desfășurare și s-ar putea să se mai înregistreze pe parcurs. Dosarul este în lucru”, potrivit IPJ Alba.

De anchetă este vizată Casa de Ajutor Reciproc (CAR) Credit Teiuș.

Pe de altă parte, o persoană, care susține că a fost păgubită, a declarat că a avut un mic depozit la CAR Credit Teiuș, sucursala Abrud, și a aflat că are de plătit un credit în valoare de 15.000 de lei.

O altă persoană a declarat că în total sunt circa 50-100 de păgubiți, care așteaptă să vorbească, vineri, cu reprezentanții IFN-ului, care vor veni de la sediul din Teiuș, la Abrud.

”Sunt oameni care au avut depozite și s-au trezit cu datorii. De asemenea, sunt oameni care au avut depozite, iar acum au rămas fără niciun leu în conturi. Cel mai mare credit care i s-a făcut unei persoane, din câte știu eu, este 45.000 de lei”, a declarat presupusul păgubit.

Potrivit sursei citate, zeci de persoane au depus cereri la CAR Credit Teiuș, sucursala Abrud, pentru lămurirea situației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea