Escrocheria de la Zlatna se repetă la Abrud? Mai mulți moți, cu bani în bancă, s-au trezit cu… datorii

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Mai multe persoane din zona Munților Apuseni, care au avut depuși bani la o unitate bancară din Abrud, semnalează pe rețelele de socializare și redacției ziarului ”Unirea” că s-au trezit cu… datorii.

Cazul nu ar fi unic în județul Alba, după cunoscuta escrocheria de la CEC Bank Zlatna, în urma căreia sute de persoane au rămas fără agoniseala de-o viață.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citește și Escrocheria de la CEC Bank Zlatna: Cele două femei, care au păgubit peste 100 de persoane, reținute pentru 24 de ore

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Situația de la Abrud este incertă la ora aceasta. Potrivit Poliției Alba, până miercuri (ora 16.00), nicio persoană nu a depus sesizare. Pe de altă parte, oamenii scriu pe rețele de socializare că s-au trezit cu datorii deși nu au luat niciodată credite.

Potrivit unor surse neoficiale, la unitatea bancară în cauză a fost demarată o anchetă internă, iar reprezentanții companiei se vor întâlni cu așa-zișii păgubiți vineri.

Spre exemplu, un cetățean ne-a semnalat că s-a trezit cu o datorie de 20.000 de lei, iar altul susține că nevasta lui, care avea un depozit, are acum o datorie de 15.000 de lei.

Oamenii susțin că în acest caz ar fi fost înșeșate 50 – 100 de persoane.

Revenim cu detalii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Trif 17 august 2017 at 15:08

Astia sunt motzii, „cinstiti si drepti(sursa Ziarul Unirea)”!!

Comentariile sunt oprite