// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Escrocheria de la Zlatna se repetă la Abrud? Mai mulți moți, cu bani în bancă, s-au trezit cu… datorii

Mai multe persoane din zona Munților Apuseni, care au avut depuși bani la o unitate bancară din Abrud, semnalează pe rețelele de socializare și redacției ziarului ”Unirea” că s-au trezit cu… datorii.

Cazul nu ar fi unic în județul Alba, după cunoscuta escrocheria de la CEC Bank Zlatna, în urma căreia sute de persoane au rămas fără agoniseala de-o viață.

Citește și Escrocheria de la CEC Bank Zlatna: Cele două femei, care au păgubit peste 100 de persoane, reținute pentru 24 de ore

Situația de la Abrud este incertă la ora aceasta. Potrivit Poliției Alba, până miercuri (ora 16.00), nicio persoană nu a depus sesizare. Pe de altă parte, oamenii scriu pe rețele de socializare că s-au trezit cu datorii deși nu au luat niciodată credite.

Potrivit unor surse neoficiale, la unitatea bancară în cauză a fost demarată o anchetă internă, iar reprezentanții companiei se vor întâlni cu așa-zișii păgubiți vineri.

Spre exemplu, un cetățean ne-a semnalat că s-a trezit cu o datorie de 20.000 de lei, iar altul susține că nevasta lui, care avea un depozit, are acum o datorie de 15.000 de lei.

Oamenii susțin că în acest caz ar fi fost înșeșate 50 – 100 de persoane.

Revenim cu detalii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Escrocheria de la Zlatna se repetă la Abrud? Mai mulți moți, cu bani în bancă, s-au trezit cu… datorii

  1. Trif 17.08.2017 la 15:08

    Astia sunt motzii, „cinstiti si drepti(sursa Ziarul Unirea)”!!