Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Pensii 2024: 5.547 de DECIZII de RECALCULARE a pensiilor care nu au fost emise încă în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Pensii 2024: 5.547 de DECIZII de RECALCULARE a pensiilor care nu au fost emise încă în județul Alba

Prefectul județului Alba, domnul Nicolae Albu a convocat-o joi, 17 octombrie 2024, la sediul Instituției Prefectului, pe Cornelia Miclea – director executiv al Casei Județene de Pensii Alba, pentru a-i prezenta un raport detaliat privind situația plăților pensiilor în baza Legii 360/2023 privind sistemul public de pensii, precum și modul de rezolvare a problemelor pe care le ridică petenții care se prezintă la ghișeul instituției.

Citește și: PENSII 2024 | Achitarea pensiilor restante și decizii de recalculare revizuite. Precizări de la Casa de Pensii Alba

La întâlnire au participat și secretarul general al Instituției Prefectului, domnul Nelu Fleșer și doamna Indira Câmpean – șef serviciu.

Din raportul prezentat s-a constatat că, în momentul de față, sunt 81.474 decizii plătite, iar un număr de 5.547 de decizii urmează a fi emise (din care 1.167 dosare comunitare pentru care nu este funcțională aplicația, restul cu erori diverse).

De asemenea, 3416 decizii au fost revizuite ca urmare a autosesizării Casei Județene de Pensii Alba sau a cererilor depuse de beneficiari.

Numărul de cereri depuse pentru plata drepturilor neîncasate ca urmare a primirii deciziilor este de 1.349.

În final, doamna director Cornelia Miclea, a asigurat conducerea Instituției Prefectului că toți funcționarii Casei Județene de Pensii Alba vor depune toate eforturile pentru acordarea drepturilor cuvenite în cel mai scurt timp posibil, ținând cont de complexitatea și de timpul alocat sumelor de acordat pentru fiecare beneficiar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 40 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 24 de ore, în Alba: Amenzi de peste 19.000 lei și cinci permise reținute

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Peste 40 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 24 de ore, în Alba: Amenzi de peste 19.000 lei și cinci permise reținute În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea