Rămâi conectat

Ştirea zilei

Pasajul peste calea ferată de la Partoş se închide

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Începând de astăzi, 25 iulie şi până la 15 ianuarie 2012, circulaţia autovehiculelor pe Pasajul peste calea ferată de la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeş va fi închis, perioadă în care se execută reparaţia capitală a pasajului. De fapt, lucrarea a început încă din primăvară, astfel că la ora actuală 7 din cei 9 piloni pe care se sprijină pasarela sunt în stadiu avansat de reconstrucţie. Practic, fiecare pilon, începând de la fundaţie şi până la partea de susţinere este consolidat cu o nouă şi puternică armatură ce îmbracă vechii stâlpii astfel că în final, după turnarea betonului, pilonii vor fi mult mai groşi, mai puternici şi mai rezistenţi. Se va turna de asemenea, o nouă cale de circulaţie, după modelul de la Podul Mureş iar partea destinată pietonilor va fi „externalizată” tot după modelul podului respectiv.
Pe perioada reparaţiei capitale, traficul se va desfăşura deviat, după cum urmează:
lRelaţia DN 74, BRAD – ABRUD – ZLATNA – ALBA IULIA: Strada Calea Moţilor – B-dul Republicii – strada Tudor Vladimirescu – strada Alexandru Ioan Cuza – Centura municipiului Alba Iulia.
lRelaţia DEVA – ALBA IULIA – CLUJ NAPOCA: DN7 (Deva-Sebeş) – DN1 – Centura municipiului Alba Iulia – DN1 spre Cluj-Napoca.
lRelaţia: CLUJ-NAPOCA – ALBA IULIA – DEVA: DN1 – Centura municipiului Alba Iulia, DN1 spre Sebeş – DN 7 spre Deva.
Locuitorii municipiului Alba Iulia pot ieşi din oraş fie pe strada Alexandru Ioan Cuza spre Cluj-Napoca şi spre Sebeş folosind în acest ultim caz centura municipiului, fie pe Calea Moţilor spre Munţii Apuseni (în mod normal), dar şi pe străzile Mărăşeşti şi Bucureşti cu traversarea la nivel a căii ferate spre centura municipiului (numai riveranii şi autovehiculele cu masa mai mică de 3,5 tone).
Toate aceste variante rutiere vor fi semnalizate cu panouri de orientare pe fond galben, în timp ce pe panourile permanente indicaţiile care contravin acestor panouri temporare de orientare vor fi mascate cu folie neagră pentru a nu induce în eroare participanţii la trafic. Vă dorim drum nou bun, fără probleme şi accidente. (A.C.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU izbucnit la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE FOTO | INCENDIU izbucnit la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit, joi, 4 iulie, în jurul orei 18.00 la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia Citește și: UPDATE FOTO | INCENDIU izbucnit la un lan de grâu în Coșlariu Nou. Intervin pompierii Detașamentul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea