Rămâi conectat

Ştirea zilei

Parcul Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia: Brad de Crăciun, patinoar și chioșcuri de lemn, din decembrie, în Piaţa Cetăţii. Tarife și condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Alba Iulia, din decembrie, se deschide din nou Parcul Sărbătorilor de iarnă. Acesta va fi organizat în perioada 06 decembrie 2019 – 1 februarie 2020, ca și în alți ani, în Piața Cetății din municipiul Alba Iulia.

Activitate care se desfășoară în mai toate orașele mari din țară și din lume, în cadrul parcului vor fi  amplasate chioșcuri din lemn destinate desfășurării de activități de alimentație publică, activități de comercializare a produselor de artizanat și a produselor industriale de sezon. Chioșcurile în care se vor desfășura aceste activități (o parte din ele) vor fi executate de către comercianții doritori să participe ta acest eveniment pe cheltuiala lor, o altă parte din aceste chioșcuri fiind construite de Primăria municipiului Alba Iulia, acestea din urmă urmând a fi închiriate comercianților.

Totodată, în incinta acestui parc va funcționa un patinoar artificial demontabil prin care se vine în întâmpinarea dorințelor amatorilor se sporturi de iarnă în aer liber, cu atât mai mult cu cât amplasarea în Parcul de Crăciun amenajat anii trecuți a unei astfel de instalații a fost foarte apreciată de către amatorii sporturilor de iarnă.

În incinta parcului o să fie de asemenea amplasată și Căsuța lui Moș Crăciun, o scenă în aer liber unde să se desfășoare spectacole în permanență pe perioada desfășurării acestei manifestări, tot aici urmând a fi amplasat și bradul de Crăciun.

Tarifele în Parcul Sărbătorilor de Iarnă vor fi următoarele:

a. l leu/mp/zi pentru activitatea de alimentație publică desfășurată în chioșcurile proprietatea comercianților
b. 0,8 lei/mp/zi pentru comercializarea produselor de artizanat și a produselor industriale de sezon desfășurată în chioșcurile proprietatea comercianților
c. 2 lei/mp/zi, preț de pornire pentru închirierea chioșcurilor pentru activitatea de alimentație publică
d. l leu/mp/zi, preț de pornire pentru închirierea chioșcurilor pentru desfacerea produselor de artizanat și a produselor industriale de sezon.

Mai propunem aprobarea tarifului de intrare pe patinoar la suma de 5 lei/persoană pentru fiecare serie de patinaj de 1 oră, cu TVA inclus.

Copiii în vârstă de până la 18 ani sunt scutiți de plata tarifului de intrare pe patinoar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier pe raza localității Miraslău: Un biciclist acroșat de un autoturism. Traficul este îngreunat

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT rutier pe raza localității Miraslău: Un biciclist acroșat de un autoturism. Traficul este îngreunat Un accident rutier a avut loc joi, 8 august, în jurul orei 13.00, pe raza localității Miraslău. Un biciclist a fost lovit de o mașină. Traficul rutier este îngreunat pe DN 1, pe raza localității Miraslău, din cauza unui accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea