Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ovidiu Jidveian este surprins de declaratia lui Teodor Atanasiu!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Contactat telefonic pentru a afla reacția sa la declarațiile colegilor liberali din USL Alba, care au anunțat că în cursul zilei de astăzi își vor desemna candidatul pentru colegiul Sebeș-Blaj, Ovidiu Jidveian (candidatul anunțat de PSD pt acest colegiu nominal) s-a arătat surprins, precizând că lucrurile se vor clarifica după întâlnirea celor doi co-președinți ai USL Alba – Ioan Dîrzu (PSD) și Teodor Atanasiu (PNL).

“Nu știu exact care a fost baza declarațiilor domnului Atanasiu, schimbul de colegii a fost făcut conform înțelegerii anterioare încheiate între președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu și președintele PNL Alba, Teodor Atanasiu.

Probabil că lucrurile se vor clarifica după întâlnirea dintre cei doi președinți, sau copreședinți ai USL Alba, ce va avea loc în această după-amiază sau cel târziu mâine dimineață. Pot să vă spun că cele două nominalizări din PSD Alba au fost confirmate verbal de conducerea centrală a Uniunii Social Liberale”, a declarat Ovidiu Jidveian.

Conform înțelegerii anterioare, la care Jidveian face referire, PNL a cedat colegiul Sebeș-Blaj partenerilor de coaliție social-democrați, în schimbul colegiului Aiud – Ocna Mureș, unde au și nominalizat-o pe Elena Ignat. Președinta OFL Alba a fost inițial și una din propunerile discutate în interiorul partidului pentru candidatura în colegiul Sebeș-Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Târgul de Fete de pe Muntele Găina 2024: Spectacolul ,,Bicentenarul nașterii eroului Avram Iancu”, cu soliști și ansambluri cunoscute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Târgul de Fete de pe Muntele Găina 2024: Spectacolul ,,Bicentenarul nașterii eroului Avram Iancu”, cu soliști și ansambluri cunoscute Seara primei zile a Târgului de Fete de pe Muntele Găina aduce în fața celor prezenți la cea mai mare și cunoscută sărbătoare populară a românilor păstrată de sute de ani în județul Alba, mai mulți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea