Rămâi conectat

Ştirea zilei

Opt tineri au prădat 17 case de vacanţă din Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Lucrători din cadrul Biroului Poliţiei pentru Mediul Rural Alba Iulia împreună cu agenţii Posturilor de Poliţie comunale Galda de Jos şi Ighiu au identificat principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi din case de vacanţă situate pe Valea Ighielului, pe Valea Gălzii şi pe Valea Râmeţului. Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 2010 – 2011, opt suspecţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani (patru din Ighiu, unul din Ohaba şi trei din municipiul Alba Iulia, au pătruns prin efracţie în 17 case de vacanţă de unde au sustras bunuri în valoare de peste 35.000 de lei.
În cursul zilei 10 martie a.c., unul dintre suspecţi – O.A.T., de 20 de ani, din Alba Iulia a fost prezentat Judecătoriei Alba Iulia care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Cinci dintre cei 8 suspecţi au fost reţinuţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Alba iar doi dintre suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| PARADA MILITARĂ din Alba Iulia, de 1 Decembrie 2023, ZIUA NAȚIONALĂ: Sute de militari și zeci de mijloace tehnice defilează pe străzile din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

PARADA MILITARĂ din Alba Iulia, de 1 Decembrie 2023, ZIUA NAȚIONALĂ: Sute de militari și zeci de mijloace tehnice defilează pe străzile din oraș

Peste 1.000 de militari, împreună cu zeci de mijloace tehnice militare, animează municipiul Alba Iulia în onoarea Zilei Naționale a României, pe 1 Decembrie 2023.

Evenimentul este punctat de un spectacol impresionant care include vehicule de luptă, elicoptere și avioane F 16 și Hercules.

Nu mai puțin de 14 detașamente de defilare cu mijloace terestre completează în prezent tabloul grandios al paradei, printre acestea numărându-se vehicule de luptă VAMTAC și JLTV, complexe de artilerie antiaeriană și terestră GEPARD și HIMARS, transportoare PIRANHA III și PIRANHA V, precum și transportoare amfibii blindate de infanterie B-33 ZIMBRU.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Printre participanți se numără și tehnica aparținând unităților de sprijin logistic, autospeciale de intervenție ale altor structuri din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, alături de organizația Crucea Roșie Română. Desigur, nu lipsesc elicopterele IAR 330 SOCAT de la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, avioanele IAR-99 ȘOIM de la Baza 95 Aeriană „Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu”, precum și avioanele F-16 Fighting Falcon ale Bazei 86 Aeriană „Locotenent aviator Gheorghe Mociorniță” și avioanele C-130 Hercules de la Baza 90 Transport Aerian Strategic “Comandor Aviator Gheorghe Bănciulescu”.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Cu un caracter internațional, parada include și militari și tehnică de luptă din Polonia și Franța, care fac parte din structurile aliate ale Brigăzii Multinaționale Sud-Est și Grupului de luptă al NATO dislocate în Cincu. Un spectacol militar de amploare, menit să celebreze istoria și unitatea națională a României într-un mod memorabil.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare