Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Operațiunea „Foc de Artificii”: 11 persoane s-au ales cu DOSAR PENAL după ce au fost prinse de polițiști cu deținerea și comercializarea de articole pirotehnice

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

La data de 31 decembrie 2019, polițiștii din Sebeș sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și de polițiști locali au efectuat o acțiune de combatere a comerțului ilegal cu articole pirotehnice într-o piață din municipiul Sebeș.

Cu această ocazie, polițiștii au depistat 9 persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 32 de ani, toate din municipiul Sebeș, care dețineau sau ofereau spre comercializare, fără drept, articole pirotehnice de diferite categorii și dimensiuni.

Asupra lor au fost găsite 6.170 de articole cu conținut pirotehnic precum și suma de 4.827 de lei, provenită din comercializarea acestui tip de articole.

Față de cele 9 persoane, polițiștii continuă cercetările sunt aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice, iar cele 6.170 de articole pirotehnice precum și suma de 4.827 lei au fost confiscate.

Tot marți, 31 decembrie 2019, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au depistat, pe raza localității Vălișoara, comuna Livezile, doi tineri, de 22 și 25 de ani, din județul Mureș, care aveau asupra lor 153 de articole pirotehnice.

 Și în acest caz a fost întocmit dosar penal, iar articolele pirotehnice au fost confiscate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii Noaptea Cercetătorilor Europeni se organiează anul acesta în 400 de orașe din 25 de țări europene, printre care și Alba Iulia. Vineri, 27 septembrie 2024, participanții la eveniment se pot bucura de lumea fascinantă a științei prin experimente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea