Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Olandezul suspectat că a ucis fetița din Dâmbovița, s-a sinucis după ce a intrat cu mașina într-un camion

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cetățeanul olandez, principalul suspect în cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis. Bărbatul s-a aruncat în fața unui camion. Informația a venit de la polițiștii olandezi, care îl aveau sub supraveghere. 

Polițiștii din România nu dețin, în prezent, date privind motivele care l-au făcut pe criminalul Adrianei să recurgă la acest gest.

Olandezul bănuit că ar fi omorât fetița de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis în Olanda, după ce a intrat cu mașina într-un TIR.

În Olanda, bărbatul este cunoscut cu antecedente pe linia comiterii infracțiunilor sexuale. Modul său de operare era următorul: închiria mașini și călătorea prin zone rurale de unde racola fetițe pe care le agresa sexual.

Fetița de 11 ani din localitatea Gura Șuții, județul Dâmbovița, a fost dată dispărută vineri, în condițiile în care nu a mai ajuns acasă de la școală. Ea a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești.
Potrivit anchetatorilor, fetița a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16. Medicii legiști au stabilit că fetița a murit sugrumată cu pantalonii care erau pe ea.
Principalul suspect în acest caz este un cetățean olandez, iar Parchetul a anunțat că bărbatul este urmărit penal pentru trei infracțiuni – omor calificat, lipsire de libertate prin răpire și agresiune sexuală. Olandezul a plecat sâmbătă din România.
Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, declara la Digi 24 că principalul suspect în cazul uciderii fetiței de 11 ani a mai fost anchetat pentru infracțiuni sexuale și cu violență.
„În momentul de față e în lucru un dosar penal. Vă confirm că am luat legătura chiar în seara zilei de sâmbătă spre duminică cu omologii, este cunoscut (cetățeanul olandez suspect în acest caz – n.r.) cu infracțiuni la viața sexuală, violență și conducere sub influența alcoolului. Este un cazier al lui, e o chestiune a colegilor olandezi, figurează cu astfel de fapte în cazier”, a spus Vasilescu.
Șeful Poliției Române a vorbit și despre faptul că cetățeanul olandez a plecat sâmbătă din România fără să fie împiedicat de către autorități. De asemenea, el a precizat că anchetatorii au luat legătura cu olandezul în jurul orei 19.50, când acesta era la Amsterdam. În acel moment nu era considerat suspect.
„L-am întrebat, neavând nicio suspiciune asupra lui – așa am procedat și cu ceilalți – dacă a fost în acea zonă și a recunoscut”, a spus șeful Poliției, care a precizat că bărbatul a declarat că a fost în România ca turist.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea