Rămâi conectat

Actualitate

O femeie din Alba Iulia a căzut victima hoților de biciclete, în timp ce era la bisercă. Polițiștii au acționat imediat

Bogdan Presecan

Publicat

în

furt bicicletaDuminică,  Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 de către o femeie din Alba Iulia, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta unui schit din Alba Iulia, i-a fost furată bicicleta.

Potrivit IPJ Alba, “în baza sesizării, agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-au deplasat cu operativitate în zonă iar pe strada Nicolae Grigorescu l-au identificat pe S.D., de 16 ani, din județul Mureş, care circula pe bicicleta sustrasă de la reclamantă.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde i-au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Bicicleta a fost restituită reclamantei.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea