Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Noua declaratie unică 2024 a fost facută publică: Ce modificari au fost aduse și până când trebuie depusă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noua declaratie unică 2024 a fost facută publică: Ce modificari au fost aduse și până când trebuie depusă

ANAF a elaborat un proiect destinat modificării Declarației Unice, în contextul ajustărilor fiscale cu impact asupra calculului impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale aferente persoanelor fizice.

Noua versiune a Declarației Unice va cuprinde sectoare noi referitoare la contribuția de sănătate pentru veniturile provenite din străinătate, inclusiv cele din proprietăți imobiliare și pensii. De asemenea, vor fi adăugate câmpuri ce vizează diferențele de contribuții sociale stabilite în surplus sau deficit, în urma regularizării sumelor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cadrul contribuției de sănătate, se vor introduce câmpuri distincte pentru stabilirea și declararea contribuțiilor de asigurări sociale de sănătate datorate de contribuabilii care obțin venituri din activități independente, în funcție de venitul estimat pentru anul fiscal de impunere. Este esențial să menționăm că aceste ajustări vin ca răspuns la modificările legislative recente, iar depunerea noului document este obligatorie în conformitate cu termenele stabilite de autorități.

Citește și: Noi reguli pentru angajarea funcționarilor publici: A fost introdusă obligativitatea competențelor digitale

Reamintim că  declarația unică trebuie depusă până pe 25 mai 2024.

Declarația poate fi văzută aici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

3 mai 1975: Nadia Comăneci, o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 ani și jumătate, devenea campioană absolută a Europei și campioană continentală la sărituri, paralele și bârnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

3 mai 1975: Nadia Comăneci, o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 ani și jumătate, devenea campioană absolută a Europei și campioană continentală la sărituri, paralele și bârnă În 3 mai 1975, la Campionatul european (feminin) de gimnastică de la Skien, în Norvegia, Nadia Comăneci, la acea vreme o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea