”NoHailaAlba”: Mândră de orașul natal, o tânără s-a întors din București pentru a organiza evenimente de promovare a Cetății. Primul, în weekend
Ioana Câmpean s-a întors din Capitală în Cealaltă Capitală pentru a organiza, în weekenduri, evenimente de promovare a Cetății Alba Carolina. Primul are loc în perioada 19-21 septembrie, în fața Porții a III-a a Cetății de tip Vauban, unde se vor lipi peste 1.000 de bilețele de tip post-it. Albaiulienii și nu numai sunt așteptați în fața Porții a III-a, în oricare dintre cele 3 zile, pentru a scrie pe unul sau pe mai multe dintre post-it-uri. Fiecare persoană își poate lăsa semnătura și își poate invita prietenii din alte județe sau țări să viziteze cea mai mare Cetate din România.
Pentru ca acea invitație să ajungă direct la prietenii voștri, pe care cu siguranță o să îi surprindeți, trebuie să fotografiați bilețelul și, folosind hashtag-ul #NoHailaAlba, să îi etichetați cu ajutorul oricărei rețele de socializare: Facebook, Instagram, Twitter etc.
”După ce am călătorit și studiat marketing timp de 5 ani, am decis să mă reîntorc în orașul natal pentru a ajuta comunitatea de business din Alba Iulia să crească în vizibilitate. Primul pas este acest eveniment prin care doresc a face cea mai mare cetate din România, Cetatea Alba Iulia Carolina, mai cunoscută atât la nivel național, cât și internațional”, afirmă Ioana Cîmpean.
Ioana Câmpean are 24 de ani, a absolvit Facultatea de Științe Politice Administrative și ale Comunicării, specializarea Comunicare și Relații Publice și masteratul la Academia de Studii Economic, specializarea Marketing.
Proiectul este realizat în colaborare cu Alex Potor, Belle Photo, Tea Maier – event planner, Hotel Medieval și Creative Concept Advertising.
Proiect susținut de Primăria Municipiului Alba Iulia.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi”
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi” Cristian Păun, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice București, originar din județul Alba, revine în atenția publicului cu un nou avertisment, de această dată cu privire la reforma sistemului monetar actual […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 5 ore
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii