Netflix anulează mai multe seriale şi filme: Între producții se află cel mai nou film cu Will Smith
Netflix anulează mai multe seriale şi filme: Între producții se află cel mai nou film cu Will Smith
Netflix anulează deja mai multe seriale şi filme după recentele sale probleme financiare. Potrivit publicaţiei Techradar, gigantul de streaming a scos din priză numeroase seriale aflate în curs de dezvoltare.
Departamentul de animaţie al companiei a fost cel mai grav afectat de problemele care afectează în prezent Netflix, care a suferit scăderi ale valorii de piaţă şi de abonaţi de la începutul anului, scrie Mediafax.
Netflix a pierdut 200.000 de abonaţi
Pe 21 aprilie Netflix a pierdut 200.000 de abonaţi de la începutul anului 2022. În plus, recenta retragere a companiei de streaming din Rusia din cauza războiului din Ucraina a costat-o încă 700.000 de telespectatori. Netflix estimează că va pierde încă două milioane de clienţi înainte de iunie 2022.
Deoarece are în calcul prima pierdere de abonaţi după un deceniu, Netflix se pare că a luat măsuri pentru a combate în mod proactiv instabilitatea financiară viitoare. Şi asta înseamnă anularea mai multor proiecte în curs de dezvoltare.
Serialele de succes precum Stranger Things, Squid Game sau The Witcher nu vor fi anulate. Gigantul de streaming a anulat multe proiecte animate, inclusiv o adaptare a piesei The Twits a lui Roald Dahl. Un serial animat foarte aşteptat bazat pe îndrăgitul serial de benzi desenate Bone a lui Jeff Smith, plus Toil and Trouble a lui Lauren Faust, au fost alte producţii abandonate de către streamer.
Filmele Netflix, inclusiv Bright 2, o continuare a filmului fantasy cu Will Smith în rol principal, au fost, de asemenea, anulate de compania de streaming. Anularea lui Bright 2 este probabil să aibă legături mai strânse cu incidentul de la premiile Oscar din 2022. Dar, potrivit reporterului Lucas Shaw, Netflix a susţinut că anularea lui Bright 2 nu a avut prea mult de-a face cu incidentul respectiv.
Netflix pierde, HBO şi HBO Max câștigă. Migrarea abonaților pasionați de film
AT&T a anunţat rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului, rezultate care scot la iveală o evoluţie foarte bună pentru canalul HBO şi serviciul de streaming HBO Max.
În vreme ce Netflix se gândeşte cum să taxeze account sharing-ul fără crească şi mai mult „hemoragia” de abonaţi, HBO, unul dintre principalii rivali la nivel global, anunţă o creştere impresionantă a numărului de utilizatori, potrivit Money.
În primele trei luni ale acestui an, împreună, HBO şi HBO Max au ajuns la 76,8 milioane de abonaţi, ceea ce reprezintă o creştere trimestrială de 3 milioane de abonaţi şi una anuală de 12,8 milioane de abonaţi.
Mai mult, HBO arată că are suficient loc de creştere în Statele Unite, piaţă care a secat de multă vreme pentru Netflix. Aici, cele două servicii au atins 48,6 milioane de abonaţi, cu 1,8 milioane de abonaţi în plus faţă de trimestrul anterior şi cu 4,4 milioane de abonaţi în plus faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
HBO Max a avut în favoarea sa şi extinderea din 8 martie, când s-a lansat în alte 15 ţări, inclusiv România. Serviciul Warner Bros. costă 5 euro la noi în ţară (3,3 euro pentru cei care s-au abonat în martie), mult sub abonamentul corespunzător al Netflix, care costă 12 euro în ţara noastră.
Serviciile HBO din abonamente au fost de 4 miliarde de dolari în această perioadă, ceea ce reprezintă o creştere de 4,4%.
Creşterea HBO şi HBO Max vine la puţin timp şi în contrast cu regresul înregistrat de Netflix, care a pierdut deja 200.000 de abonaţi în T1 şi se aşteaptă să mai piardă alţi 2 milioane de abonaţi în următorul trimestru.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Actualitate
Datoria externă totală a României a atins un nivel record: A crescut cu 17,8 milioane de euro în primele 9 luni ale anului 2024
Datoria externă totală a României a atins un nivel record: A crescut cu 17,8 milioane de euro în primele 9 luni ale anului 2024 Datoria externă totală a României a atins un nivel record în primele 9 luni ale anului 2024, pe fondul unei inflații galopante și a cheltuielilor administrative exorbitante. Citește și: Alimentele în […]
Secțiune Articole Similare
-
Actualitate5 zile ago
Produsul intern brut trimestrial III al României, în stagnare față de II și scădere față de anul 2023. Cristian Păun: „Miroase de la o poștă a recesiune!”
-
Sport4 zile ago
FOTO | Meciul de fotbal Metalurgistul Cugir – Gloria Bistrița-Năsăud, întrerupt la Cugir de o intervenție a elicopterului SMURD! Liderul a câștigat cu 4-0
-
Actualitate4 zile ago
Ajutorul de încălzire pentru iarna 2024-2025. Acte necesare. Condiții de acordare. Câți bani se dau în funcție de venit
-
Opinii - Comentarii4 zile ago
Postul Crăciunului. Obiceiuri și tradiții respectate de credincioși în Postul Nașterii Domnului
-
Opinii - Comentarii3 zile ago
Noua lege a pensiilor: Tabel cu vârsta de pensionare anticipată. Condiții privind stagiul de cotizare pentru pensia anticipată
-
Opinii - Comentarii2 zile ago
17 noiembrie: Ziua Internațională a Studenților. Cum a apărut această sărbătoare și când a fost fost celebrată pentru prima dată