Rămâi conectat

Actualitate

NEBUNIE TOTALĂ în Diaspora: Românii stau ore în șir la cozi uriașe ca să voteze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Românii cu drept de vot din țară și diaspora au votat pentru Parlamentul European și la Referendumul național. Încă de la primele ore ale dimineții s-au format cozi uriașe iar imaginile au început să circule pe internet.

O astfel de filmare a fost realizată în Londra, Marea Britanie, la o secție de votare.  Mobilizarea a fost mare și la partide iar asta se vede și în procente.

Cozi s-au înregistrat în țări precum Republica Moldova, Italia, Spania, Marea Britanie, Anglia și altele.

Românii din străinătate au oferit, până la ora 16.00, o surpriză de proporții la alegerile europarlamentare, participarea acestora la vot fiind aproape de trei ori mai mare decât la ultimul scrutin electoral din România, alegerile parlamentare din decembrie 2016. De asemenea, doar până la ora 16.00 la europarlamentare au votat în străinătate deja mai mulți români decât au votat până la închiderea urnelor la turul 1 al alegerilor prezidențiale din 2014!

Până la ora 16.00, la alegerile parlamentare din decembrie 2016 au votat 63.416 de români din Diaspora. De asemenea, la alegerile prezidențiale din 2014, în turul 1 au votat în total, la închiderea urnelor, 161.054 de români din străinătate. La alegerile europarlamentare de azi au votat, potrivit BEC, până la ora 16.00, un număr de 180.542 de români din străinătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | Tânără de 27 de ani, AMENDATĂ cu 12.000 de lei, după ce a ABANDONAT o pisică cu 4 pui

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Tânără de 27 de ani, AMENDATĂ cu 12.000 de lei, după ce a ABANDONAT o pisică cu 4 pui O tânără din municipiul Reghin, care a abandonat în urmă cu câteva zile o pisică cu patru pui, a fost amendată cu 12.000 de lei. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, pe o stradă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea