Rămâi conectat

Curier Județean

Motociclist acroșat de un șofer grăbit, pe DN 75, la Vadu Moților

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui motociclist  s-a produs vinei după-amiază, pe DN 75, în localitatea Vadu Moţilor.

La locul accidentului, poliţiştii au stabilit că Eugen M., de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia de mers Cîmpeni – Vadu Moţilor, la intrare  într-o curbă, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (carosabil umed), intrând pe contrasens, apoi în coliziune cu o motocicletă  condusă regulamentar din sens opus de Mihai G., de 34 de ani, din Neamţ.

În urma accidentului, motociclistul a fost rănit uşor.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ,  fiindu-le recoltate şi probe biologice.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

18- 28 iulie 2024 | Tabăra Internațională de la Oașa, ediția a VI-a, organizată de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în colaborare cu Mănăstirea Oașa

Bera Larisa

Publicat

în

18- 28 iulie 2024 | Tabăra Internațională de la Oașa, ediția a VI-a, organizată de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în colaborare cu Mănăstirea Oașa Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei și Mănăstirea Oașa organizează, în perioada 18-28 iulie 2024, ediția a VI-a a Taberei Internaționale de la Oașa, la care sunt așteptați tinerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea