Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Opinii - Comentarii

MODEL de contestație împotriva deciziei de recalculare a pensiei 2024. Care este termenul de depunere

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

MODEL de contestație împotriva deciziei de recalculare a pensiei 2024. Care este termenul de depunere

Noua lege a pensiilor, nr.360/2023 continuă să producă nemulțumiri în rândul pensionarilor. La momentul actual, mulți dintre aceștia nu au primit la domiciliu decizia de recalculare. Cei care au intrat în posesia deciziei și sunt defavorizați, au dreptul să depună contestația în instanță în termen de 45 de zile de la comunicarea deciziei.

Citește și: Recalculare pensii 2024: Persoanele care au lucrat în condiții grele de muncă, propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr. 360/2023

Dumitru Coarnă, membru al Camerei Deputaților din Parlamentul României, a postat în mediul online, un model de contestație pe care pensionarii îl pot completa și ulterior, îl pot depune în instanță.

Documentul este disponibil: AICI

În atenția pensionarilor defavorizați de Legea 360/2023!Dacă ați fost afectați de decizia de diminuare a pensiei, aveți dreptul să o contestați în instanță! Termenul este de 45 de zile de la comunicarea deciziei (Articolul 127 din Legea nr. 360/2023)!

Pentru a veni în sprijinul dvs., am pregătit un document simplu și accesibil, pe care îl puteți descărca și folosi pentru a depune acțiunea în justiție.

Nu ezitați să vă apărați drepturile și să solicitați asistență juridică dacă aveți nevoie de ajutor în completarea sau depunerea documentelor” a transmis Dumitru Coarnă, pe rețelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 septembrie: Ziua internaţională de conştientizare a risipei alimentare. O treime din alimentele produse pentru consumul uman sunt pierdute sau irosite la nivel global

Ziarul Unirea

Publicat

în

La 29 septembrie se sărbătorește Ziua internaţională de conştientizare a risipei alimentare (ONU). Marcarea acestei zile trage un semnal de alarmă la nivel global asupra necesităţii de a transforma şi reechilibra modul în care sunt produse şi consumate alimentele. Pandemia de coronavirus continuă să genereze o serie de provocări majore în ceea ce priveşte securitatea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea