Rămâi conectat

Sport

Mijlocaşul Ludwig (Performanţa Ighiu), împrumutat până în vară la Sportul Petreşti

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocaşul Andreas Ludwig (21 de ani) a fost împrumutat până la vară la Sportul Petreşti de către divizionara terţă Performanţa Ighiu, ocupanta poziţiei secunde în Seria a 5-a a Ligii a 3-a. Mutarea are la bază dorinţa fotbalistului de a juca mai mult, după ce în prima parte a campionatului acesta a strâns doar 85 de minute în tricoul divizionarei terţe, în două partide sub comanda lui Mihai Manea, în Cupa României, cu ASA Tg. Mureş (75 de minute) şi în campionat, la Iernut (10 minute). „Vreau să-i mulţumesc domnului Armando Popescu pentru tot ce a făcut pentru mine şi dacă vreodată o să fie nevoie de mine, mă voi întoarce la Ighiu”, a spus cel poreclit “Dedas”.

Practic mijlocaşul central revine sub comanda antrenorului Doru Oancea, ce a preluat de curând echipa de Liga a IV-a clasată pe locul al treilea la mijlocul stagiunii. Se reia astfel colaborarea dintre cei doi, materializată în vară prin câştigarea barajului de promovare în Liga a 3-a de către Şurianu Sebeş, dublă victorie cu Viitorul Caransebeş, însă ulterior echipa din „Arini” s-a desfiinţat din motive financiare. “Îmi doresc să joc cât mai mult. Sunt nerăbdător, vreau să mă pregatesc cât mai bine şi să dau tot ce pot mai bun pentru noua echipă. Doru Oancea a jucat un rol important în alegerea făcută. Am lucrat în trecut, m-am simţit foarte bine, este un profesionist şi sunt sigur că o să realizăm o treabă bună”, a conchis Ludwig, ajuns vara trecută la Performanţa, împreună cu Cl. Marcu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea