Rămâi conectat

Sport

Miercuri seară, la Sibiu, Volei Alba Blaj – Vasas Budapesta 3-0 / Blajul este în „optimile” Cupei CEV!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj s-a calificat în „optimile” Cupei CEV la volei feminin după ce a învins, miercuri seară, în Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu, cu scorul de 3-0 (25-19, 25-18, 25-21), formaţia maghiară Vasas Budapesta, în „16”-imile de finală.

După ce se impusese în urmă cu o săptămână cu 3-1 în deplasare, în manşa tur, formaţia din „Mica Romă” avea nevoie de doar două seturi adjudecate pentru accesul în etapa următoare a competiţiei europene în care este angrenată, însă până la urmă a câştigat 3 seturi.

În primul parţial echipa din Ungaria a condus chiar şi cu 4 puncte (13-9), dar Volei Alba Blaj a revenit în control şi s-a impus cu 25-19. Şi în setul secund au fost momente în care gruparea din ţara vecină a condus, cu maximum două puncte de astă dată, însă Blajul a avut câştig de cauză cu 25-18. Ultimul set a fost cel mai echilibrat, fiind adjudecat cu 25-21 de Volei Alba Blaj.

Meciul de la Sibiu a durat o oră şi 15 minute.

Din echipa antrenată de Stevan Ljubicic s-au remarcat Olga Strantzali, cu 12 puncte, Ghergana Dimitrova, Jovana Kocic şi Victoriia Russu, fiecare cu 11 puncte.

Volei Alba Blaj va juca în “optimi” contra echipei elene PAOK Salonic, primul meci fiind programat în deplasare.

Volei Alba Blaj a disputat finala Cupei CEV în 2019, pierzând ambele partide cu Yamamay Busto Arsizio.

foto: facebook Volei Alba Blaj

LUCIAN DĂRĂMUŞ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea