Rămâi conectat

Curier Județean

MIERCURI: Înotătorul Avram Iancu se întâlnește cu albaiulienii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va lansa la Alba Iulia cel mai recent volum ”Provocarea Rinului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

MIERCURI: Înotătorul Avram Iancu se întâlnește cu albaiulienii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va lansa la Alba Iulia cel mai recent volum ”Provocarea Rinului”

Miercuri, 22 mai 2024, cu începere de la ora 17:00, toți cei ce iubesc sportul, aventura și călătoriile sunt așteptați la Biblioteca Județeană „„Lucian Blaga” Alba la o întâlnire cu înotătorul de renume mondial Avram Iancu.

Întâlnirea are loc în cadrul proiectului 3.24 Jurnal de călătorie și este organizată de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Cu acest prilej, înotătorul Avram Iancu va lansa la Alba Iulia cel mai recent volum semnat de domnia sa – Provocarea Rinului. Personalitate remarcabilă şi un excelent ambasador al României în lumea largă, Avram Iancu a scris „Provocarea Rinului”, din dorința de a aduce laolaltă cele două pasiuni din viaţa sa: biblioteca şi înotul.

Citește și: 19 mai – 19 iunie: Expoziția BrickCarolina 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei: Călătorie în lumea pieselor Lego, pentru oameni de toate vârstele

Cartea este prefațată de maestrul Valeriu Butulescu, tehnoredactată de Dr. Simina Carina Pascal și apărută la Casa de Editură Exclusiv, în decembrie 2023. Aceasta este cea de-a doua carte semnată de Avram Iancu, o carte în care autorul ne vorbește despre întreaga experiență pe care acesta a trăit-o în demersul său sportiv de a parcurge înot fluviul Rin, de la kilometrul zero, până la vărsare.

Cartea este practic un adevărat jurnal de călătorie care, așa cum deja ne-a obișnuit scriitorul, ne poartă de-a lungul acestei adevărate aventuri născute din dorința înotătorului ca românii să poată circula liberi prin Europa, de la Marea Nordului, până la Marea Neagră.

Lansarea volumului „Provocarea Rinului” va fi urmată de povestea cărților ce practic i-au schimbat destinul, într-o conferință cu tema „De la Jules Verne la cărțile contemporane de călătorie”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea