Rămâi conectat

Curier Județean

METEO: Ploi şi vijelii în toată ţara, marţi şi miercuri. Vezi când începe să plouă în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, de marţi, ora 4.00, până miercuri, ora 22.00, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, la început în Banat şi Crişana, apoi în Oltenia, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Moldovei şi în vestul Munteniei.

În aceste regiuni vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 de litri pe metru pătrat şi izolat 30 – 40 de litri pe metru pătrat, se arată în informarea ANM.

În județul Alba sunt așteptate ploi începând de marți, după ora 14.00, pe fondul unei temperaturi care poate să ajungă până la 30 grade Celsius, în zonele joase. În cursul nopții de marți spre miercuri zona cu instabilitate atmosferică se restrânge către zonele de deal și munte unde mai sunt posibile ploi torențiale cu descărcări electrice până miercuri seara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea