Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir caută antrenor pentru promovare! *Pelici, Gherman, Iencsi sau S. Moga, pe lista echipei de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir încearcă în aceste zile să stabilească succesorul antrenorului Marius Opric pe banca tehnică, pe lista „de aşteptare” a echipei de sub Drăgana aflându-se antrenori „cu nume” precum ex-uniriştii Alexandru Pelici (acum la FC Braşov), Stelian Gherman (liber), fostul rapidist Adrian Iencsi (a promovat în Liga a 2-a cu FC Voluntari) sau Sebastian Moga (secund la Corona Braşov).

Am negociat cu mai mulţi antrenori şi trebuie să analizăm foarte atent, întrucât obiectivul este promovarea în eşalonul secund„, a declarat preşedintele Ciprian Pahone. Opric s-a despărţit la finele sezonului de nou-promovata de sub Drăgana, cu care a încheiat pe locul al treilea, deşi intrase în play-off de pe prima poziţie.

Am discutat cu Pelici şi aşteptăm să-şi clarifice situaţia contractuală cu FC Bihor, dar în acelaşi timp mai sunt şi alţi antrenori interesaţi de o colaborare, în condiţiile proiectului nostru serios. În zilele viitoare o să tratăm fiecare subiect în parte„, a mai adăugat oficialul grupării de sub Drăgana, data reunirii fiind fixată pentru 7 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea