Rămâi conectat

Ştirea zilei

Maşină furată dintr-o parcare din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un autoturism Seat a dispărut fără urmă la sfârşitul săptămânii trecute, în noaptea de 27 spre 28 iulie, dintr-o parcare de pe strada Ansberg din municipiul Alba Iulia.

Proprietarul autoturismul se numeşte Marius Bercea şi a declarat că sâmbătă, la amiază, când a ieşit din scara blocului în care locuieşte a observat uimit că maşina pe care o parcase cu o seară înainte în parcare era de negăsit. După cum le-a declarat şi poliţiştilor de la furturi auto, albaiulianul păgubit a sperat că cineva i-a înscenat o farsă şi aştepta deznodământul fericit al acestei poveşti. Acest lucru, nu s-a mai întâmplat şi a sesizat dispariţia maşinii la Poliţie. Autoturismul marca Seat Leon din anul 2002 nu este asigurat Casco. Din fericire pentru proprietar, acesta şi-a luat cu doar câteva zile înainte actele maşinii din bord.

Reprezentanţii Poliţiei Alba Iulia au declarat că în acest caz se desfăşoară cercetări.

La începutul anului 2012, mai precis în perioada 22 decembrie 2011 – 27 ianuarie 2012, patru albaiulieni au rămas fără autoturismele personale. Păgubiţii aveau în comun faptul că niciuna dintre maşinile furate, toate marca Volkswagen Golf  5, nu aveau asigurare CASCO.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea